In de wachtkamer (2)

Vanmorgen werd ik voor het maken van een CT-scan om 9:15 uur in ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen verwacht. Omdat er in verband met spoedgevallen of zo een flinke vertraging ontstond, kreeg ik ruim vijf kwartier de tijd om van het uitzicht in de wachtkamer op de afdeling Radiologie te genieten …

170208-0912x

En nu mag ik vandaag eerst eens even flink aan het bier om de nogal giftige contrastvloeistof uit mijn organen te spoelen. Over een week of drie mag ik in afwachting van de uitslag van het onderzoek opnieuw plaatsnemen in een Heerenveense wachtkamer.

36 gedachten over “In de wachtkamer (2)

  1. Wachtkamers, onderzoekjes, dat zijn nooit de fijnste periodes, en zo dubbel. Niet leuk om te ondergaan maar goed dat we dat tegenwoordig allemaal hebben, willen weten wat er aan de hand is maar ook zorgen om wat er uit komt. Heel veel sterkte met wachten Jan, en ik hoop voor je dat je klachten snel verminderen. Dat het bier je gesmaakt heeft beschouw ik maar als een goed teken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ach Jan de molen maalt traag dat heb ik nog niet zo lang ook ondervonden.Hopelijk wordt het beter weer en dan schijnt alles mindr lang te duren.Hoop dat het goed nieuws is en dat men kan zorgen dat de pijn verdwint of alleszins toch minder wordt.Sterkte.

    Geliked door 1 persoon

  3. Je kunt gekker uitkijken op afbeeldingen in een wachtkamer.
    Maar van harte hoop ik dat de uitslag geruststellend zal zijn, Jan.
    Sterkte bij het lange wachten!
    Hartelijke groet, Zem.

    Geliked door 1 persoon

  4. Dat was wel even flink balen van die lange wachttijd.
    Waar waren trouwens al die andere wachtende mensen gebleven? Gisteren keek ik in de wachtkamer en toen zat het er helemaal vol. Toen heb ik nog aan je fotoserie gedacht en dacht ik dat wordt niets met die foto. Zie hier, een lege ruimte met een mooie foto voor je serie.
    Ik ken deze foto van de keren dat ik er met mijn dementerende moeder zat. Ze genoot altijd zo van deze muurfoto.
    En nu is het nog lang wachten tot aan de uitslag. Maar hopen op het beste! Ik hoop met jullie mee.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik was om 9:10 uur de derde patiënt die wachtkamer binnen stapte. Omdat de anderen tegen de andere wanden zaten, heb ik meteen een paar plaatjes geschoten. Enkele minuten later waren ook drie van de stoelen op de foto bezet. 🙂

      Like

  5. Santé, laat het bier je smaken… niet leuk als je zo drie weken moet wachten… probeer je zinnen maar te verzetten met het maken van mooie plaatjes. Ook dit van de wachtkamer is mooi. In ieder geval al beter dan het bloemetjesgordijn.

    Geliked door 1 persoon

  6. mooie foto aan de muur verzacht niet echt dat lange wachten. Maar nu gaat je geduld pas echt op de proef gesteld worden met dat drie weken wachten. Oh wat had en heb ik daar een hekel aan, dat wachten. Sterkte Jan

    Geliked door 1 persoon

  7. Er is wel moeite gedaan om het een beetje gezellig te maken in elk geval, vijf kwartier is ook nog al de moeite pfff.
    Proost dan maar, als er gespoeld moet worden smaakt bier toch beter dan water 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.