De loft gûlt dikke triennen

De lucht huilt dikke tranen

Van de VVD had ik niet anders verwacht. Maar hoe is ’t in godsnaam mogelijk dat een kabinet dat breed gedragen wordt door twee christelijke partijen en een partij die humaniteit altijd hoog in het vaandel had, ieder gevoel van medemenselijkheid is verloren en de rechten van het kind zo hardvochtig met voeten treedt!?

Lili (12) en Howick (13) zijn al 10 jaar hier, ze zijn diep geworteld in ons land, #zezijnalthuis!

As soasjalistyske Fries fan hûsút skamje ik my hjoed om Nederlânner te wêzen!

UPDATE 16:25 uur:

Na het onderduiken van de kinderen en onder druk van maatschappijbrede kritiek besloten dat Lili en Howick mogen blijven. Onder druk wordt dus blijkbaar toch alles vloeibaar. Zo moet het ook met de afschaffing van de dividendbelasting!

20 gedachten over “De loft gûlt dikke triennen

  1. Jan ik ben het helemaal met j e eens, zaken waar ze zich druk over moeten maken hoor je ze niet, kinderleed, dierenleed de oostvaardersplassen het gaat daar maar door die ellende, daar hoor je de politiek niet over, hoeren en snoeren en belazeren, dát is wat er gebeurt in den Haag, ik ben mijn geloof helemaal kwijt in de politiek, dat beetje wat ik nog had, sneuvelde met de berichten over pechtold 😦
    ik schaam me ook een nederlander te zijn 😦 dikke tranen jan, laat de regen ons maar schoonwassen….

    Geliked door 1 persoon

  2. hopelijk weten zij het nu ook en duiken ze snel weer op.
    Dat hele beleid moet flink op de schop. Pas als kinderen goed geworteld zijn, komt de molen eens op gang. Dat is niet meer uit te leggen.
    Hoe angstig moeten kinderen worden!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.