Aan de voet van de toren

Het uitzicht vanaf de uitkijktoren op de Woldberg was absoluut de moeite waard, maar ik was nadien toch wel blij dat ik weer veilig met beide benen op de grond stond. Jetske heeft in haar verslag van de klimpartij een paar foto’s opgenomen waarop ik op de toren te zien ben. Daaraan is mooi te zien dat ik me vanwege mijn hoogtevrees vrijwel steeds wel ergens aan vast hield. Het is nog een wonder dat de meeste foto’s die ik daarboven gemaakt heb gelukt zijn, want de meeste heb ik met één hand gemaakt …

Terug op de grond heb ik eerst een tijdje zitten bijkomen op een van de bankjes aan de voet van de uitkijktoren. Terwijl Jetske bij de toren rond scharrelde begon ik foto’s te maken van het lijnenspel dat deze ranke, open toren te bieden heeft. Het zal niet iedereen aanspreken, maar ik houd wel van dit wat abstractere werk …

 

24 gedachten over “Aan de voet van de toren

  1. Ook deze serie van de uitkijktoren kan me bekoren. Deze toren is juist mooi om zijn lijnenspel. En dat allemaal ontworpen door een Steenwijker architect. Uiteraard bekijk al je serie nogmaals op de desktop. Dat deed en doe ik altijd al. Op de telefoon is het inderdaad wat behelpen.

    Geliked door 1 persoon

  2. mooi serie van onder de toren laat je zien Jan
    een hele overwinning dat je toch naar boven bent gegaan, met je hoogte vrees.
    maar je schreef al dat het wel de moeite waard is geweest,
    ik heb genoten van klim partij en foto’s

    Geliked door 1 persoon

  3. Je foto’s zijn gaaf, wat een hoogte, het lijnenspel in je foto’s is mooi.
    Wat ik minder mooi vind is de graffiti, alles moet tegenwoordig onder
    gekladderd worden, ik vind dat niet normaal.
    Maar ja wat is normaal in deze wereld?

    Jan nog een fijne zondag, Erica

    Geliked door 1 persoon

  4. Wauw wat is deze mooie foto’s geworden. Zoveel treden op de foto’s is zeker opvallend. Maar uitzicht is ook geweldig om te zien. Ik had vorige logje gezien. Deze trap hebben mooi gedaan. Alleen ik vind wel jammer dat nou graffiti gedaan hebben. Vervelen zich.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik vind de foto’s schitterend. Kunstig. Het naar omhoog kijken naar zo’n toren is toch ook impressionant. En het mooie is dat je met de voeten op de grond kan blijven met beide handen aan het toestel.
    Nog een fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.