Stinkende politici

Gisteren werden door alle politieke partijen (op 1 na) de campagne-activiteiten tijdelijk opgeschort in verband met de dodelijke schietpartij in Utrecht. Desondanks vonden de ‘heren’ Baudet en Hiddema het gisteravond nodig om op een verkiezingsbijeenkomst van Forum voor Democratie (alleen de naam al …) over de rug van slachtoffers en nabestaanden op uiterst lage wijze zieltjes te winnen …

Samen met dit Friese veulen wil ik graag op beeldende wijze duidelijk maken wat ik van deze ratten en hun manier van politiek bedrijven vind: ze stinken! Bah …

32 gedachten over “Stinkende politici

 1. What a mess! The problem is that it’s always caused by criminals who have a few screws loose or don’t have control over their anger (in general). Hubs had read about this at Infowars – which was banned fro Facebook a while ago. But the vase with flowers is very beautiful and the foal is precious!

  Geliked door 1 persoon

 2. Och wat leuk dat deze veulen geboren zijn. Echt geweldig. Lekker dollen op de weiland. Moeder en Friese veulen. Ik ben gek op paarden. Leuke foto’s geworden. Zonnige dag verder.

  Geliked door 1 persoon

  • Je hebt helemaal gelijk op poepje te laten ruiken. Was vergeten nog te zeggen. Ik vind zo erg wat Utrecht gebeurd is geweest. Schande. Moet niet gekker worden. Ik hoop niet daardoor erger word. Ik heb geen worden voor.

   Geliked door 1 persoon

   • Laat ik het dan zo zeggen: het dunkt mij vele malen effectiever je tegenstanders met inhoudelijke argumenten te bestrijden dan ze uit te schelden voor ´stinkende ratten´. Op de man spelen, in plaats van op de bal, is altijd een zwaktebod, en dat geldt ook voor schelden …

    Denk er nog eens over na, Jan.

    Like

    • Heb je gezien hoe Hiddema gisteravond stond te oreren …?
     “Er was een sfeer van jewelste, dan raak je in een flow. En dan zal verdorie door een gebeurtenis waar we niks mee te maken hebben (..) alles door je vingers glippen.” Dat is toch walgelijk op een dag als gisteren?

     Geliked door 1 persoon

     • Ja, de vraag is alleen hoe je daar mee omgaat. En geloof me: je morele verontwaardiging de vrije loop laten en vervolgens een partijtje gaan schelden is niet de beste manier. Daarmee overtuig je niemand (die al niet overtuigd is). Ik weet dat uit eigen ervaring. Gelukkig heb ik een wijze vriendin die mij zo nu en dan een beetje tempert 🙂

      Het politieke discours (als je dat nog zo mag noemen) op Twitter en op al die andere sociale media is al van zo’n bedenkelijk allooi met al die scheldpartijen en het iedereen maar te pas en te onpas voor verrotte vis uitschelden: daar moet je niet aan mee willen doen, Jan, en dat is ook helemaal niet zoals ik je ken.

      De politieke onzin van Baudet en Hiddema, bijvoorbeeld ook over het klimaat, kan makkelijk op een zakelijke manier worden weerlegd. Maar zodra ik ze ‘stinkende ratten’ noem, verlies ik.

      Like

Reacties zijn gesloten.