‘Klein Efeze’

Wist u dat er mensen zijn die jaar in jaar uit een vliegreis boeken om Efeze te bezoeken? Maar dat is toch raar om voor een verzameling stoffige stenen en wat gebroken pilaren zo’n stuk te vliegen …?

Daar hoef je toch helemaal niet voor naar het verre Turkije …? Kijk eens wat er op een steenworp afstand van huis in het hart van de Ecokathedraal bij Mildam verborgen ligt …

Mijn ‘Klein Efeze’ … lekker dichtbij, geen selfies makende toeristen … en ’t is nog een stuk minder stoffig ook …  😉

31 gedachten over “‘Klein Efeze’

  1. De Ecokathedraal echt wel heel speciaal en dichtbij en je moet inderdaad niet altijd ver weg,,hier is ook veel moois te zien..maar toch vind ik dat je kort door de bocht gaat.Ik ben een keer lang geleden in Efeze geweest en dat is wel echt meer dan wat stoffige pilaren.Sorry Jan.De overblijfselen van de bibliotkeek zijn er prachtig zonder de Ecokathedraal te kort te doe..Ik zou wat graag naar de ecokathedraal gaan en misschien komt het er nog van.Kan je wel bijtreden in het feit dat er hier ook veel moois is en je daarom niet altijd naar de andere lant van de wereld moet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik kan je verhaal helemaal beamen Jan. Gisteren ben ik vanaf Willemsoord op de snelle fiets gestapt voor een rit naar Mildam en de Ecokathedraal. Het is een beetje alsof je een pre historische nederzetting aan het ontdekken bent.

    Geliked door 1 persoon

  3. Tsja, hebben ze ook koffie daar… Maar, eh, je hebt gelijk, waarom allemaal in een vliegtuig op vakantie als dichtbij genoeg te doen is. Volgens mij zijn er provincies waar ik nog niet geweest ben.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ha dat is mooi, een verwijzing naar mijn weblog en het onderwerp Efeze. Dank daarvoor. 🙂

    Er zullen vast mensen denken, wat moet je toch altijd bij die (vochtige) hoop stenen en gebroken pilaren in dat donkere bos. Smaken verschillen, ieder zijn ding en alles op z’n tijd. Leven en laten leven. 🙂

    Mijn inziens had je deze serie nog wel wat kunnen opleuken met een paar gezellige fotograferende dames. 😉

    Geliked door 3 people

Reacties zijn gesloten.