Terug op aarde

Zo, eerst maar even een onderbreking van de wolkenserie. Even weer met beide benen op de vertrouwde Friese grond om maar weer eens wat bij te praten. Een fijne plek voor een goed gesprek of om gewoon eens lekker in je eentje wat te mijmeren, vind ik nog altijd de Ecokathedraal bij Mildam. De laatste keer dat ik daar was, lag er bij de ingang een fraai welkom naast het pad …

170816-1213x

Donderdag waren we weer eens op de Pijnpoli van Nij Smellinghe. Dat is toch echt een veel minder fijne plek, en echt een goed gesprek heb je er ook maar zelden. Er is nog steeds geen voortgang m.b.t. mijn door acnes veroorzaakte buikklachten. Omdat ook de laatste injectie in de gekwelde zenuwbaan geen effect heeft gehad, heeft ook de anesthesist de te volgen route nu weer bijgesteld. De verdere behandeling zal in nu eerste instantie niet bestaan uit het toebrengen van inwendige stroomstootjes, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. De volgende stap voert me eerst naar de afdeling fysiotherapie in het ziekenhuis. Daar mag ik me over enige tijd al mijmerend overgeven aan uitwendige stroompjes …

171005-1330x

Oftwel: the fat lady sing the blues ... (dit beeld – titel mij niet bekend – staat in een trappenhuis in Nij Smellinghe).

Voorlopig wacht ik de volgende stap in mijn zoektocht naar genezing eerst maar weer af. Intussen sukkel ik zo goed en zo kwaad als het gaat wat voort. Zo lang ik geen strakke kleding hoef te dragen, kom ik mijn tijd voorlopig binnenshuis nog wel door zonder me te hoeven vervelen. Dat betekent voor mijn weblog dat waarschijnlijk wat van hot naar her schieten de komende tijd, maar dat zien we wel.

Maar eerst weekend, geniet ervan!

20 gedachten over “Terug op aarde

  1. Mooi sterk beeld, de “fat lady”
    Maar ik denk dat je het beeld op die plek liefst zo weinig mogelijk ziet.
    Jammer dat het nog niet echt wil met de pijn, Jan.
    Moed houden! En afleiding zoeken, maar dat doe je al.
    Hartelijke groeten van Zem.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het wordt zo wel langdurig Jan . Wat vervelend dat ze het nog niet hebben gevonden om je pijn te verlichten. Hopelijk krijg je baat bij de fysio.
    Een prachtig beeld staat er in het ziekenhuis.
    Jullie ook een fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ondanks alle ellende wel blijven leven Jan, doe en blijf genieten van de dingen die wel kunnen, maar volgens mij doe je dat al wel.
    We blijven je volgen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ooit volgde ik een Friese blogster.
    Zij had iets met Fat lady sings the Blues.
    Jammer genoeg blogt zij niet meer.
    Zij zingt meen ik nog wel.

    Dit mooie beeld kende ik nog niet.

    Sterkte met je verdere zoektocht naar een pijnloos en draaglijk leven.

    Bemoedigende groet,

    Geliked door 1 persoon

  5. Goh.Jan….de problemen blijven dus nog even…zucht…maar blijven hopen hè….do maar rustig aan…we blijven wel volgen…😉. Heb een goed weekend Jan..

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.