Langpootmug

Gelukkig hoefde ik vandaag weer niet ver van huis om een paar foto’s voor het weblog te kunnen scoren …

100923-1434x

Sommigen noemen het een spekkedief of spekkebijter, voor mij is het gewoon een langpootmug, die lekker in ons tuintje zat …

100923-1435x

Wat zijn het toch een lelijkerds … 🙂

13 gedachten over “Langpootmug

 1. Zo lijkt het nog een heel dreigend geval.
  Hele grote spinnen zijn er op het ogenblik ook ’s ochtends in huis te zien. Gelukkig ben ik er niet bang voor. Toch gaan ze wel met zachte hand naar buiten. Laten ze daar maar nuttig werk gaan doen.

  Like

 2. Het enige voordeel van deze beestjes, is dat ze niet bijten. Verder zijn het onhandige fladderaars. Maar je hebt hem scherp erop gekregen. Toch ook weer interessant om te zien hoe zo’n beestje in elkaar steekt.

  Like

  • @Hendrika:
   Ik heb vanmiddag een ritje gemaakt in de buurt van Earnewâld. Tijdens de beide tussenstops is me geen halo opgevallen. Maar daar moet ik wel bij zeggen dat ik niet erg scherp ben vandaag. Met de bewolking van dit moment is er in elk geval geen kans meer op.

   Like

Reacties zijn gesloten.