Vliegenzwam

De gebeurtenissen van afgelopen zondag werken voorlopig nog wel even na. Zo werd ik aan het eind van de ochtend gebeld door een clubgenoot die zondag niet aanwezig was, maar die gisteren tijdens de clubavond wel het een en ander had gehoord. Was hij erbij geweest, dan waren de zaken waarschijnlijk heel anders gelopen. Maar ja, sommige gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer. Enfin, we hebben in elk geval een prima gesprek gehad, en respect en waarderende woorden naar elkaar uitgesproken, en daar ben ik oprecht blij mee.

Vanmiddag heb ik in alle rust een rondje gereden, waarbij ik een paar keer even lekker in de berm in het zonnetje heb gezeten. Een echte fotokuier zat er nog niet in, maar als je de goede plekjes weet te vinden, zijn er ook genoeg schoonheden aan de kant van de weg te zien. De vliegenzwam behoort zeker tot die categorie …

100922-1247x

Een close-up van de witte stippen aan de bovenkant …

100922-1250x

Een close-up van de plaatjes aan de onderkant …

100922-1251x

16 gedachten over “Vliegenzwam

 1. Wij kunnen als outsiders je nog zo een hart onder de riem steken…het belangrijkste medeleven en begrip moet uit eigen gelederen komen. Als medeclubleden weet je dan samen waarover je praat.
  Groot gelijk dat je erop uit bent gegaan en hebt genoten van deze mooie najaarsdag.
  Deze rood met witte stippen past mooi bij het blauw van je weblog. 🙂
  Mooie details.

  Like

 2. Gelukkig dat de ergste kou wat uit de lucht is.
  Ik ben blij dat ik deze rode hoedjes bij jou zie. Zelf heb ik nog geen tijd gehad om ze op te zoeken. De eerste foto is prachtig, ook al zijn de zwammen aangevreten.

  Like

 3. Hele mooie foto’s !
  Er staan er nu idd genoeg, mooie close ups.
  Gelukkig een goed gesprek gehad, zal je je toch weer ff iets beter bij voelen.
  Lekker genoten van het mooie weer, was mooi vandaag.
  Groeten

  Like

Reacties zijn gesloten.