29 gedachten over “Vredig ingeslapen

 1. Ach Aafje en Jan en dan toch …
  Hoop dat er nog voldoende ruimte voor een afscheid is geweest. Het zal jullie zwaar vallen. Ik zie een vrouw met een warme lieve blik.
  Onze condoleances. Heel veel sterkte!

  Like

 2. Aafje en Jan, mijn oprechte deelneming.
  Het verlies van je moeder is altijd heel intens. Ze heeft je allereerste begin meegemaakt.Zij was de eerste die je kende, nog voordat jij het daglicht zag…. Dat maakt het verlies zo extra moeilijk. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte de komende tijd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Aafje en Jan, mijn diepste medeleven met dit verlies van jullie (schoon)moeder. Gelukkig mocht zij vredig inslapen in haar eigen huis. Dat maakt dat de acceptatie van het overlijden groter is dan na een heftig ziekbed. Zij zal altijd in jullie gedachten en hart zijn. Heel veel sterkte gewenst voor nu en voor later.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je moeder verliezen is niet zo maar iets, het maakt niet uit hoe oud ze geworden is.
  Je verstand zegt het is goed zo, maar in je hart voelt het anders.
  Gecondoleerd allemaal, en veel sterkte de komende tijd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lieve vrienden, Aafje en Jan, ook via deze weg gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Heel veel sterkte gewenst!
  Ik heb haar een paar keer ontmoet ik vond jullie moeder een lieve vrouw. Je hebt een treffende foto geplaatst, ik denk dat ze er opstaat zoals ze was.
  Ook gecondoleerd en sterkte gewenst voor de andere kinderen en kleinkinderen en in het bijzonder Nils, Marianne en kinderen.
  In gedachten bij jullie.
  Hartelijke groet van Jetske

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.