Muisstil

“Wat is het hier toch stil de laatste tijd, dat ben ik helemaal niet gewend,” kwaakte de kikker ietwat ongerust tegen de muis …

“Ja inderdaad, je zou het hier zelfs muisstil kunnen noemen …,” piepte de muis terug. “Maar kijk eens om je heen … er wordt toch wel aan het weblog gewerkt … Voordat je het weet barst het gekwaak weer los …”

– wordt vervolgd –

50 gedachten over “Muisstil

  • Ja, het heeft wat langer geduurd dan ik vooraf had gedacht, maar vanaf nu probeer ik de draad weer op te pakken. Maar wel rustig aan, want dan breekt het lijntje niet. Ik vertel er binnenkort nog wel het e.e.a. over.
   Zelf moet ik ook nog wennen aan het nieuwe uiterlijk … 🤔

  • Na verloop van tijd kruipt het bloed toch weer waar het eigenlijk niet kan gaan, Willy. 😀
   Een frisse doorstart leek me na zo’n lange pauze wel een aardig idee. Ik zal het eerst nog rustig aan doen, maar daar vertel ik binnenkort nog wel het e.e.a. over.

 1. Poehee….ik sluit aan in een heel lange rij……Het is wel opgevallen dat jij terug bent hè Jan.
  Om te beginnen een heel mooie header en dan een stel prachtige foto’s….ja…het was heel stil en begon me al zorgen te maken.
  Maar nu zien we dat het weer een prachtig blog wordt in een fris nieuw jasje. Groetjes uit Brabant.

 2. ha fijn dat je er weer bent Jan, gezellig weer van je te horen en je weblog ziet er gelikt uit,
  met jouw mooie foto’s zou je de hele breedte van de pagina kunnen gebruiken, maar vraag me niet hoe, want WordPress en ik liggen elkaar niet zo 🙂
  welkom terug jan

  • Dankjewel, Klaproos.
   Foto’s over de hele breedte plaatsen zit er niet in bij dit thema. Ik heb hiervoor gekozen, omdat steeds meer mensen blogs schijnen te volgen op hun mobieltje, en dan heeft een thema als dit wel voordelen. Zelf ben ik er nog niet helemaal aan gewend, maar ik kijk het nog even aan, 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.