20 gedachten over “Januaridipje

 1. Jammer dat die Engelse term de Nederlandse Blauwe Maandag verdringt. Dat was de maandag dat arbeiders verstek lieten gaan op hun werk omdat ze de zondag tevoren teveel gezopen hadden. Ergens een blauwe maandag gewerkt hebben had dus weinig om hakken. Dat duurde niet zo lang.

  Nu ja, dat doet de Blue Monday ook niet. Morgen kan het weer Super Tuesday zijn. En overmorgen een Wonderfull Wednesday.

  En die zijn je gegund.

  Like

 2. Nou Jan, a typical “Blue Monday” foto… een dippie-one… maar wel mooi… gisteren leek het allemaal zo mooi, had ook weer veel energie… maar vandaag kakte dat weer aardig in.. thnx for sharing… dit mooie uitzicht… ook al is ie ook nog aan de wat sombere kant…

  Agnès

  Like

 3. Ik kende de term wel, het is dat ik het las vanmorgen, maar heb er niet aan gedacht en geen last van gehad ook.
  Heb genoeg dip gehad, ben blij dat ik weer een beetje uit de voeten kan, als is het nog niet helemaal goed.
  Het is wel een mooie foto, je zou er triest van worden.
  Sterkte en hopelijk snel wer meer energie.
  Groeten.

  Like

 4. Ja….ik hoorde vanmorgen zeggen dat deze dag de dippigste dag van het jaar zou zijn.
  Zelf heb ik er gelukkig geen last van maar lieden die zich van alles voorgenomen hadden en het nu niet kunnen waar maken schijnen daar van in een dip te raken.
  Ik zou zeggen…gewoon opnieuw beginnen.
  Deze foto mag er zijn Jan…net als je nieuwe kopfoto!

  Like

 5. Ik las het vanmorgen in de krant, ik had niet eerder van blauwe maandag gehoord. Je moet vooral vandaag – geloof ik – leuke dingen doen, die je een positief gevoel geven. Nou vooruit, ik geniet van dit mooie weidse uitzicht over de Mirnser Klif en nu ga ik koffiedrinken en daarna weer bladharken, dat geeft allemaal een warm gevoel ;~), is het niet van binnen, dan wel van buiten – zweetdruppeltjes.

  Like

 6. Deze mooie kiek is zeker blauw!!!!
  geen fut, komt toch niet door die Blue Mondy.
  Ik moet zeggen na een heerlijke weekend
  wil het bij mij ook niet vlotten 😉
  Daarom zoek ik de vrolijkheid nu uit mijn archief 🙂

  Dikke knuffel,
  Anneke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.