Prima zeilweer

Mijn fotomaatje had een prima dag uitgezocht om me uit te nodigen voor een vaartochtje door De Wieden, want het was gisteren op het water beter uit te houden dan op het land …

120815-1540x

Om lekker wat te kunnen dobberen moest er een trucje worden uitgehaald, want op de Belterwiede stond zoveel wind, dat we zonder gebruik te maken van de motor van de sloep al snel van de ene kant van het meer naar de andere kant gedreven zouden zijn. Om dat te voorkomen werd het anker uitgeworpen. Omdat het anker nauwelijks grip kreeg in de bodem, dobberden we nu zachtjes voort in de verkoelende wind …

120815-1541x

Voor de zeilers en surfers was het een topdag, regelmatig scheerde er links of rechts een zeilboot of een surfplank langs ons heen …

120815-1542x

Het was een heerlijke dag, zo kom ik de warmte wel door.   🙂

11 gedachten over “Prima zeilweer

  1. Lijkt mij ook eindeloos om te kunnen zeilen Jan. Maar ik kan het niet en ik vind bij zeilen een mooie jonge meid horen. Ik een afwijking van mij ik weet het en daarom begin ik er maar niet aan, want ik word te oud voor jonge meiden. Haha leuke serie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.