Wit en geel

Zo, de jongens zijn weer weg. Zoals elke keer was het ook nu weer gezellig dat ze er waren, maar het is ook goed dat ze weer naar huis zijn, want wat kost dat tweetal een energie …

110312-1341x

Afijn, nu hebben we de zondagmiddag om lekker bij te komen …

110312-1343x

Tijd om even van de tuin te genieten, want daar verschijnt met de dag meer kleur …

110312-1340x

Van de sneeuwklokjes had ik eerder deze week al wat laten zien, sinds vrijdag tonen ook de gele krokussen zich op hun mooist …

110312-1342x

18 gedachten over “Wit en geel

 1. Sneeuwklokjes hebben we hier vanaf half januari tot nu aan toe… de narcissen zitten er aan te komen, maar de Krokussen vlogen dit weekend ineens wel de grond uit… een mooi gezicht alweer een beetje kleur in de tuin. geel en wit is ook een mooie combinatie… Agnès

  Like

 2. Vertel mij wat Jan…. En niet alleen als ze zo klein zijn, die pubers zijn volgens mij nog een tandje erger(lijker..:))
  Dus bij jullie nu ook Crocussen? Genieten!

  Like

 3. Dat is het voordeel van kleinkinderen. Genieten zonder zorgen en bijtanken als ze weer naar huis zijn in afwachting van de volgende logeerpartij.
  Je hebt niet alleen mooie sneeuwklokjes en krokusjes in je tuin, maar ook wat vliegjes. Vandaag zag ik bij oudste dochter ook al een hommel.

  Like

 4. Ik kan me voorstellen dat het energie kost, maar ook leuk is natuurlijk.
  Om te zien dat de natuur weer aan een nieuwe cyclus begint blijft mooi om te zien. Nog iets verder in tijd en het is de mooiste tijd van het jaar.

  Like

 5. Allready these lovely flowers?? I am jealous! Everything is still covered by a lot of snow where I am (not in Oslo). Beautiful pictures – I love the the yellow ones where the white is blurred in front – lovely!

  Like

 6. Wat heb je de sneeuwklokjes er mooi opstaan Jan en ook de krokussen. Geel vind ik echt een voorjaarskleur nu nog wat meer zon erbij. Met de tempratuur gaat het in ieder geval de goede kant op.
  Kun je fijn bijkomen van dit weekend, gezellige, rustige avond samen.

  Like

 7. Genoten van de kleinkinderen, en dat het vermoeiend is, kan ik me voorstellen, heb er geen ervaring mee.
  En of dat ooit komt ?
  maar wel gezellig natuurlijk, nu maar wer genieten van de rust en het heerlijke wer, ook al was de zon er vandaag maar weinig, het was heerlijk om in de tuin te vertoeven.
  Lekker aan het snoeien geweest..krijg er gewoon energie van.
  Mooie de krokussen en de sneeuwklokjes.
  Hier bloeit eigenlijk nog niks in de tuin,maar heb geduld.
  groeten

  Like

 8. `t is leuk als zo komen maar het is nog leuker als ze gaan hoorde ik eens een Oma beweren.
  en ik voel wel met haar mee.
  Je hebt nog energie genoeg om een logje te maken dus ze zijn eigenlijk te vroeg weg gegaan.

  heerlijke foto`s Jan.

  en wij hebben hier smakelijk zitten lachen om je droge reactie op mijn log.

  Like

 9. Dat is ook zo mooi van pake en beppe zijn, het is heerlijk als ze komen en ook heerlijk als ze weer naar hun eigen vertrouwde nestje gaan.
  En nu maar lekker bijkomen en genieten van de mooie kleuren in de tuin en van elkaar. En dan nog even samen terugkijken en praten over de afgelopen dagen.
  Fijne zondag. 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.