Prioriteiten stellen

Tot nu toe waren we verwend met temperaturen die ruim boven de normale waarden lagen, vandaag ligt dat even anders. Het zonnetje gaat schuil achter een grijs wolkendek en de maximumtemperatuur ligt rond de 10 graden. Dat is voor de tijd van het jaar een normale temperatuur, maar dat moet toch wel even wennen, vooral omdat tamelijk frisse windvlagen het er niet aangenamer op maken. En ik kan het weten, want ik heb net een rondje door de tuin gemaakt.   🙂

Al met al ben ik tot de conclusie gekomen dat het goed weer is voor binnenactiviteiten. Dat komt goed uit, want er ligt nog een flinke klus op mij te wachten: het monteren van de film over de rietcultuur. Dat is een klus die zowel van mij als van mijn computer het nodige zal vergen. Om te voorkomen dat mijn pc het allemaal niet meer kan trekken en/of dat ik echt vierkante oogjes krijg, heb ik besloten eerst maar even een paar dagen af te zien van mijn dagelijkse weblogrondje.

Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen. Tot die tijd mogen jullie nog even nagenieten van de herfst op zijn mooist …

111101-1144x

29 gedachten over “Prioriteiten stellen

  1. Heel veel succes met het maken van de film. Zal vast een (riet)juweeltje worden!
    Wij wachten rustig af tot je je weer meldt. Met deze foto kunnen we vast en zeker die tijd overbruggen. Een schitterende herfstfoto.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.