Een kille rotstreek

Nadat ik gisteren aan het eind van de middag een sneeuwwandeling in de buurt had gemaakt, nam ik me gisteravond voor om vandaag een ritje naar de Ecokathedraal te maken. Of naar de Jan Durkspolder, daar was ik nog niet helemaal uit …

Toen ik vanmorgen opstond – vroeger dan normaal om maar geen tijd verloren te laten gaan – voelde ik meteen al dat van die plannen eerst nog niets terecht zou komen. De MS flikte me weer eens zo’n typische, kille rotstreek. De ene dag ben je een hele kerel, en de volgende dag ben je zo slap als een vaatdoek …

Er zit weinig anders op dan me eerst maar weer te vermaken met de tuinvogels, zoals ik dat ook gisteren aan het begin van de middag deed. Toen heb ik mevrouw merel haar eerste stapjes op het ijs van de vijver zien zetten. Vanmorgen leek ze verbaasd om zich heen te kijken, toen ze ontdekte dat het ijsvloertje ineens was verdwenen …

38 gedachten over “Een kille rotstreek

 1. Er mag best geliked worden hoor. Zoals ik hierboven al bij een eerdere reactie schreef: het was weer even een kwestie van een idee om naar de Ecokathedraal te gaan eerst maar even te parkeren. Vervolgens heb ik hier in huis en tuin een prima dag gehad. En ach, zulke foto’s van een merel op het ijs en in de sneeuw gevend e dag dan toch weer een leuk kleurtje. 🙂

  Like

 2. Dag Jan,

  ik wist niet dat jij MS hebt.
  Wat een kille rotstreek inderdaad!
  Daar moet je mee zien te “dealen”… en gezien de foto’s van gisteren maak je er wel wat van.
  Ik heb de ziekte even gegoogeld en las, dat het in koude landen, dus pech: in Nederland meer voorkomt dan warmere landen.
  Vreemd…
  Sterkte Jan, hou je haaks!

  Groetjes van Marlou

  Liked by 1 persoon

 3. hé bah Jan wat vervelend voor je zeg, kan me voorstellen dat je moet leren omgaan met teleurstellingen elke keer weer,
  maar ik vind j e ook dapper dat je geniet van wat je wel kunt, en daar ten volle van geniet, en ons laat meegenieten dank je wel Jan

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.