Klein spul

Vandaag gooi ik er nog even een paar foto’s van de kuier van afgelopen donderdag in De Deelen tegenaan.
Om te beginnen nog maar eens weerspiegeling in één van de vele petgaten in het gebied, daarna volgt wat klein spul …

101007-1305x

Bij één van de bruggetjes hing een spin zachtjes te deinen in zijn web …

101007-1314x

Kijkend naar de drukte op en rond de schermbloemigen zou je zeggen dat het voorjaar was, het krioelde hier en daar van de zweefvliegen …

101001-1350x

De zweefvlieg hierboven lijkt me een pyjamazweefvlieg, die hieronder zou een blinde bij kunnen zijn …

101007-1354x

Een trosje rode bessen stak prachtig af tegen de blauwe lucht …

101007-1347x

11 gedachten over “Klein spul

 1. Prachtig gebied en zeker met weinig wind zodat je de spiegelingen in het water kunt vangen. De spin staat er heel mooi op, maar ook je andere kleine spul is mooi. Wat is het genieten nu met dat mooie weer.

  Like

 2. Het kleine spul staat er mooi op. Maar je eerste foto is het natuurlijk helemaal voor mij. Water met spiegelingen. Prachtig.
  Een heel fijne en gezellige dag deze speciale zondag!

  Like

 3. De weerspiegeling is mooi door deze kleur blauw in het water. Ik zie bij jou op de foto hetzelfde als bij mijn foto’s, de lucht op zichzelf is wat hard en licht blauw van kleur.
  De spin is prachtig gevangen.
  Ik heb net mijn serie geplaatst. Ik heb meteen de hele wandeling er tegenaan gegooid. ;-). Ik had bewust voor het maken van mijn logje niet bij jou gespiekt. Er zijn toch een paar overeenkomsten. 🙂
  En natuurlijk een héél plezierig weekend. Het weer is in ieder geval goed. Lekker genieten met de beide pakesizzers. En ook de speciale hartelijke groeten aan Aafje!

  Like

 4. De eerste foto is heel mooi vanwege de weerpspiegeling en omdat het een mooie plek is. De beestjes staan er heel mooi op. De bij ziet er inderdaad aaibaar uit. En de laatste is ook mooi.

  Like

Reacties zijn gesloten.