Bergopwaarts

Terwijl de Tourkaravaan zich in Zuid-Frankrijk tijdens de tweede rustdag opmaakt voor wat wel eens een barre driedaagse tocht door de Alpen zou kunnen worden, begin ik op mijn eigen manier weer bergopwaarts te gaan. De prednisolonkuur heeft de bacteriële infectie in mijn luchtwegen inmiddels aardig weten in te tomen. Dat wil echter niet zeggen dat ik er weer volledig overheen ben, want ik heb de afgelopen weken toch een aardig jasje uitgedaan. De vermoeidheid die normaal toch al mijn grootste vijand is, is er nog eens extra door aangewakkerd, en mijn benen hebben weer flink aan kracht ingeboet …

110718-1338x

Dat alles zal echter niet beter worden door alleen maar passief in mijn hangmat te blijven liggen. Van echte fotokuiertjes zal deze week – ook gezien de weersverwachtingen – nog wel niet veel terechtkomen, maar ik zal me de komende dagen in elk geval weer wat actiever door weblogland gaan bewegen. Het zal niet lukken om alle 344 ongelezen items in mijn Reader in enkele dagen te lezen en te becommentariëren, maar ik zal zeker her en der weer een krabbeltje achterlaten. Verder heb ik me voorgenomen om ook zelf weer wat vaker een logje te plaatsen. Best kans dat die logjes dan gelardeerd zijn met foto’s uit het archief, want van alleen maar druppelfoto’s wordt een mens ook niet vrolijker …

110718-1409x

23 gedachten over “Bergopwaarts

 1. Gelukkig helpt de kuur. Het zal even tijd nodig hebben voor je weer wat minder moe bent. Maar gelukkig gaat het de goede kant op.
  Beide foto’s zijn mooi, vooral de eerste is erg ori
  Hou je taai Jan!gineel.

  Like

 2. Ik kom net voor het eerst op jouw weblog na onze trip naar Noorwegen. Hopelijk herstel je langzamerhand weer een beetje en kom je de rest van de zomer wat energieker door. Ik wacht inmiddels op de uitslag van mijn keuring door het UWV, maar de arbeidsdeskundige heeft al aangegeven dat hij voor mij geen werk kon verzinnen. Ik ben voor 100% afgekeurd, het wachten is op een schriftelijke bevestiging…..

  Like

 3. Goh… ik ben even sprakeloos. Maar de tweede foto is toch heel mooi en dat is nog een understatement. Dat je zo loopt te tobben is niet best. Hopelijk gaat dat nu weer wat beter. Ik ben ook niet altijd aanwezig, maar ik blijf je volgen. Vandaag ook weer prachtig weer hier en dan ben ik eindelijk weer eens weg achter die computer vandaan. 😀
  In ieder geval heel veel beterschap. Tobben is toch niks voor de mens, die liever buiten fotografeert! Groetjes, Maria Jo

  Like

 4. Fijn te lezen dat het weer wat beter gaat en je langzaam aan weer begint te bloggen.
  Druppelfoto’s zijn vaak wel heel mooi, zoals deze lelie.
  Maar op deze regenachtige dagen word je niet vrolijk en inderdaad er is zo weinig te fotograferen, maar denk dat je archief nog goed gevuld is met allerlei mooie foto’s.
  Vandaag viel het weer trouwens 100 % mee, was zonnig en lekker warm en weinig wind.
  mag van mij zo blijven 😉
  Sterkte met herstellen en rustig aan.
  groetjes

  Like

 5. Kijk dat zijn de geluiden waar we het voor doen. Doe lekker rustig aan en ik wens je toe dat je de stijgende lijn van gezondheid vast mag houden. Aan je foto’s zal het niet liggen. Die zijn prima…

  Like

 6. prachtige foto’s, hoewel met een beetje triest verhaal er bij
  niets is zo belangrijk dan gezondheid, en dat merk je beste als je zelf wat mankeert
  dapper dat je toch probeert te loggen en te reageren, en als je even niet bij mij langs komt, alle begrip Jan.

  van Harte Beterschap, en heel veel sterkte!

  Groeten, Bram

  Like

 7. Toch weer goed op weg begrijp ik, dat is goed nieuws. Foto weer is het toch al niet, althans … ik ga er in dit weer ook niet op uit, hoewel we hier in Limburg ook nog wel af en toe wat zon hebben. Prachtige lelie uit je archief en toch heel actueel.

  Like

 8. Knap die eerste foto. Heel goed gezien! En past perfect bij je verhaal. Hopelijk gaat het vlug beter met jou!
  Maar die sombere weertje in België en Nederland helpt er niet echt bij.

  Like

 9. Goed om te lezen Jan en fijn dat je weer een stukje de goede kant opgaat. Van het weer moet je het inderdaad niet hebben. Mooi symbolisch het beeldje van de eerste foto. Prachtige foto van de druppels. Knap maar fijn verder op en volgens mij liggen er in je archief een schat aan mooie plaatjes.
  groetjes

  Like

 10. Ben weer terug van vakantie en lees dat je ziek was, Gelukkig gaat het weer wat beter al wil het nog niet allemaal. Deze druppelfoto is in ieder geval schitterend. Je archief zit beslist vol mooie foto’s dus die willen we zeker wel zien. Beterschap!

  Like

 11. Goed om te horen dat het beter gaat,
  maar sterk maar eerst goed aan,
  lekker languit voor de tv om naar die fietsjes te kijken
  is met dit weer toch geen straf 😉
  Ik smul wel eest van je archief
  want ik heb zelf nog geen druppel gekiekt 🙂
  De eerste kiek is een beauty!!!!!

  Dikke knuffel,
  Anneke

  Like

 12. Ha, het gaat weer voorzichtig de goede kant op. Gelukkig maar. En als ik jou was, liet ik die ongelezen items lekker ongelezen, zo veel mis je daar ook weer niet aan ;~).

  Like

 13. Hey Jan, Geweldig te lezen dat je weer tegen de berg opklautert. Goed teken dat je je weer voorzichtig in weblogland gaat begeven. Jammer dat deze zomerdagen zo verregenen. Ik weet hoe mooi je archief is dus ik heb daar alle vertrouwen in. 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.