Van de regen in de drup

De antibiotica die ik sinds vorige week slik om de bacteriële infectie in mijn luchtwegen aan te pakken, sloeg niet aan. Omdat mijn ademhaling alleen maar meer begon te piepen en te kraken, had het er alle schijn van dat ik van de regen in de drup was geraakt. Tijd om maar weer even contact te zoeken met de huisarts …

070703-1346x

Om de infectie niet verder te laten woekeren, heeft de huisarts me naast de antibiotica nu ook prednisolon voorgeschreven. Dat is een paardenmiddel, maar wat moet dat moet. Met de bijwerkingen zal het wel wat meevallen, want hoewel het een forse stootkuur is, krijg ik maar een fractie van wat ik vorig jaar juni tijdens mijn MS schub kreeg. Hopelijk pakt de prednisolon niet alleen de infectie aan, maar krijg ik er ook weer wat extra energie door, zodat ik aan het eind van de natte moesson weer wat meer kan doen dan alleen futloos voor de buis hangen …

070704-1344x

27 gedachten over “Van de regen in de drup

 1. Gelukkig ben je wel weer op de digitale snelweg Jan.

  Dat rot goedje helpt in ieder geval wel maar je krijgt
  inderdaad een opdonder van dat spul en hoop dat
  je snel weer opknapt.

  Mijn man heeft voor zijn reuma ook al enkele kuren gehad.
  Gelukkig helpt het wel om weer verder te kunnen.

  Van de regen worden we niet blij als het te lang duurt
  want het verveelt snel.
  Jouw foto van de druppel aan de tak is echt
  een pareltje.

  Sterkte en beterschap
  🙂 Aly

  Like

 2. Hoop dat de prednisolon aanslaat en het weer wat beter gaat.
  Ik heb het laatst ook gehad en hielp wel, gelukkig was net voor de vakantie.
  Wees “blij “dat de zon even niet schijnt, want met ’n peniciline kuur mag je niet in de zon.
  En kan me voorstellen dat ej weel weer naar buiten wil.
  Sterkte en beterschap !

  Like

 3. Wat naar voor je Jan, hopelijk gaat dit wel werken
  wens je van harte beterschap, en dat je maar snel weer van de zomer kan genieten
  prachtige foto’s heeft toch ook wel wat die regen druppels in et water, en heel toepasselijk ij je verhaal

  Bram

  Like

 4. Dat is dan weer niet zo lekker Jan. Hopen op betere tijden want de zomer is toch ook een beetje om te genieten en niet om in de lappenmand te liggen. Beterschap van deze kan en hopen dat het nu wel aan wil slaan..

  Like

 5. Wat dat betreft heb je wel geluk dat nu de Tour is… Is er tenminste iets op tv wat je kunt kijken…

  Balen dat het niet aansloeg Jan… 😦 Hopelijk nu wel!
  Sterkte.

  Like

 6. Ik ken het gevoel, dat is echt niet fijn. Ik hoop dat de medicijnen nu wel snel aan slaan.
  Geweldige foto’s zijn dit trouwens, super!
  Fijne dag Jan en een snelle beterschap!

  Like

 7. Hopelijk begint het snel te werken want dit klinkt allemaal niet fijn. Wel een fijne kringenfoto weer, als je warm binnen zit met een lekker kopje koffie is dat best aangenaam om naar te kijken

  Like

 8. Zoals je weet was ik weg en heb dus gemist dat het niet zo goed met je gaat. Ik hoop voor je dat dit paardenmiddel je voorruit helpt.
  Volgens mij hang je toch niet alleen zinloos voor de buis (Toevallig een tourfan?) want beide foto’s heb je prachtig gemaakt.
  Beterschap gewenst!!!

  Like

 9. He Jan toch het zit niet mee, ik hoop van ganse harte dat het paardenmidel wél aanslaat.
  Ik hoop dat de Tour de France je wat afleiding biedt.
  Sterkte en beterschap.

  Like

 10. Ik ken de effecten van dat paardenmiddel maar al te goed en moet bij een stootkuur altijd uitkijken dat de boost me er niet toe verleidt meer te doen dan goed voor me is.

  Like

Reacties zijn gesloten.