Vakantie

Een beetje blogger heeft geen vakantie, die gaat gewoon stug door met bloggen. Dat geldt ook al jarenlang voor mij, mijn eega heeft echter wel vakantie. Nu bijna heel werkend Nederland de vakantie er op heeft zitten, heeft Aafje een paar weken vrij …

070820-1900x

Grote plannen hebben we niet, net als voorgaande jaren zullen we waarschijnlijk wel samen wat dagtripjes gaan maken en verder komen we die dagen wel door, want ook nu zal de tijd wel weer voorbij vliegen …

070820-1901x

Kortom: we zetten de bloemetjes zo af en toe eens even buiten en we fladderen er eens een dagje uit. Daar zal ik zoals gebruikelijk op z’n tijd wel eens verslag van doen, en wie weet …, misschien neem ik tussendoor ook eens een vrije dag …

110819-1553x

En mocht het hier ineens onverhoopt dagenlang stil blijven, dan heeft Aafje me waarschijnlijk ontvoerd …

110819-1552x

24 gedachten over “Vakantie

 1. Veel plezier samen Jan en laat je maar ontvoeren door je Aafje.:-))
  Je zet hier weer een geweldig mooi log neer.
  Geniet van jullie vrije tijd en leuke uitstapjes.
  🙂 Aly

  Like

 2. Veel plezier samen, volgens mij begint de zomer nu pas dus dat heeft Aafje niet gek gepland.. Dat je maar regelmatig ontvoerd mag worden. wel even fotootjes van maken hè.

  Like

 3. Zo’n ontvoering wens ik je eigenlijk wel toe 🙂 Maar dan naar een oord waar het niet al te heet is en met het allerheerlijkste licht. Hele fijne dagen wens ik jullie toe en met volle teugen he …

  Like

 4. Goed Jan, we hebben de instructies begrepen, maas als je meerdere weken wegblijft dan begin ik mij toch ongerust te maken want dan ben je vermoedelijk niet door mensen maar door aliens ontvoerd zijn. We roepen er Madddox bij die stalen van de gronden kan nemen, zodat we je kunnen achterna zitten.en na een heleboel omzwervingen je terugbrengen naar je geliefd tuintje.

  Like

 5. Echte zomerkoninkjes die zonnebloemen. Kleuren waar een mens blij van wordt. Foto 4 springt eruit Jan. Details en kleuren komen prachtig uit de vlinder en een mooie plaatsing.

  Men mag mij gerust ontvoeren als ze me maar even de tijd gunnen om camera en lenzen mee te grissen 🙂

  Like

 6. Man, man wat braadt jij toch weer veel moois uit je macrolens! Ik heb hem zelf gestoten en hij ligt bij de reperatier (garantie). Je serie doet me nu al verlangen naar mijn lens….Een prima serie Jan

  Like

 7. Wat een leuk log… oover dat stug doorbloggen daar herken ik mezelf ook in.. ben in Nederland gebleven in de vakantie, maar heb wel veel gewandeld en gefietst en onderweg nog eens wat op de plaat gezet.. voor mij zijn dat de leukste vakanties… ik wens jullie veel plezier samen en ik zie je wel weer verschijnen….Agnès

  Like

Reacties zijn gesloten.