Vakantie

Een beetje blogger heeft geen vakantie, die gaat gewoon stug door met bloggen. Dat geldt ook al jarenlang voor mij, mijn eega heeft echter wel vakantie. Nu bijna heel werkend Nederland de vakantie er op heeft zitten, heeft Aafje een paar weken vrij …

070820-1900x

Grote plannen hebben we niet, net als voorgaande jaren zullen we waarschijnlijk wel samen wat dagtripjes gaan maken en verder komen we die dagen wel door, want ook nu zal de tijd wel weer voorbij vliegen …

070820-1901x

Kortom: we zetten de bloemetjes zo af en toe eens even buiten en we fladderen er eens een dagje uit. Daar zal ik zoals gebruikelijk op z’n tijd wel eens verslag van doen, en wie weet …, misschien neem ik tussendoor ook eens een vrije dag …

110819-1553x

En mocht het hier ineens onverhoopt dagenlang stil blijven, dan heeft Aafje me waarschijnlijk ontvoerd …

110819-1552x

24 gedachten over “Vakantie

 1. Goed Jan, we hebben de instructies begrepen, maas als je meerdere weken wegblijft dan begin ik mij toch ongerust te maken want dan ben je vermoedelijk niet door mensen maar door aliens ontvoerd zijn. We roepen er Madddox bij die stalen van de gronden kan nemen, zodat we je kunnen achterna zitten.en na een heleboel omzwervingen je terugbrengen naar je geliefd tuintje.

  Like

 2. Echte zomerkoninkjes die zonnebloemen. Kleuren waar een mens blij van wordt. Foto 4 springt eruit Jan. Details en kleuren komen prachtig uit de vlinder en een mooie plaatsing.

  Men mag mij gerust ontvoeren als ze me maar even de tijd gunnen om camera en lenzen mee te grissen 🙂

  Like

 3. Wat een leuk log… oover dat stug doorbloggen daar herken ik mezelf ook in.. ben in Nederland gebleven in de vakantie, maar heb wel veel gewandeld en gefietst en onderweg nog eens wat op de plaat gezet.. voor mij zijn dat de leukste vakanties… ik wens jullie veel plezier samen en ik zie je wel weer verschijnen….Agnès

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.