Skywatch Friday 159

Vandaag draag ik mijn SWF-blog op aan Klaus Peter (1960-2011). Klaus was één van de initiatiefnemers van Skywatch Friday en een groot liefhebber van natuur- en vogelfotografie. In het kader van Skywatch Friday kwamen we regelmatig even bij elkaar op bezoek. Op één van zijn laatste logjes stond een foto van een reiger, die hij “The Joker” noemde ……

Today I dedicate my SWF post to Klaus Peter (1960-2011). Klaus was one of the initiators of Skywatch Friday and a great nature- and bird photographer. We regularly visited each others SWF posts in recent years. A recent post on his blog featured a photo of a heron which he titled “The Joker” …

100805-1431x

Klaus is deze week op veel te jonge leeftijd overleden. Ter nagedachtenis aan Klaus heb ik gekozen voor twee foto’s van een wegvliegende reiger, die ik vorig jaar op 5 augustus heb gemaakt …

Klaus passed away much too soon. In memory of Klaus I have chosen two photos of a heron which is flying away, I made these photos on 5 august last year

100805-1432x

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo …

Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo

Skywatch Friday

Prettig weekend! … – …Enjoy your weekend!

22 gedachten over “Skywatch Friday 159

 1. Een mooi log ter nagedachtenis aan … Jan.

  OT: ik ben bang dat ik zelfs met mijn 135-400mm de slangenarenden
  niet in beeld kan vangen. Ze zitten een behoorlijk eind het veld in .
  Ik heb schitterende foto’s gezien gemaakt met een 500 mm en converter….
  Maar ik ga nog wel een poging wagen

  Like

 2. Ooooooh. .wat heb je dit mooi gedaan.. het is een afscheid…en ook weer niet… de vogels vliegen verder en skywatch blijft doorbestaan… dat blijft voor altijd de herinnering aan Klaus…Agnès

  Like

Reacties zijn gesloten.