Kleurig bloementapijt

Een week of twee drie later dan te doen gebruikelijk zijn verschillende plantsoenen in Drachten in de afgelopen week weer voorzien van een kleurig bloementapijt van krokussen. Om het begin van het voorjaar ook in dit opzicht niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heb ik gistermiddag wat plaatjes geschoten van de bloemenzee aan de Overstesingel. Verder commentaar lijkt me overbodig, en dat komt me eerlijk gezegd wel goed uit. Kijk maar gewoon even mee …

130408-1302x
130408-1253x
130408-1256x
130408-1252x
130408-1307x

 

20 gedachten over “Kleurig bloementapijt

 1. Prachtig die beeldvullende foto’s, echt genieten.
  Ik heb veel gemist hier zie ik wel, ik kom helaas niet meer toe aan fotograferen of ergens reageren.
  Ben druk met nu nog mijn werk en daarnaast solliciteren omdat mijn contract niet verlengd wordt.
  Ach, voorlopig is het toch nog niet echt mooi fotoweer kom ik tot die tijd hier wel af en toe kijken 😉

  Like

 2. Ik bekijk ze telkens weer opnieuw en kan het gevoel dat me overspoelt niet onder woorden brengen Jan.Op de 1 ste foto is de crocus prachtig geaderd en de laatste foto doet me verdrinken in de bloemenzee.Mijn crocussen zijn al lang uitgebloeid.

  Like

 3. Ik heb dit jaar nergens een bloementapijt gezien, maar ik kan er dankzij jouw weblog toch van genieten. Ik vraag me net als Hanny af waar de gele exemplaren zijn gebleven. Vaak zie je ze met de jaren verdwijnen en ik vraag mij al jaren af hoe dat kan.

  Like

 4. Mooi hè, zag hier vanuit de auto ook hele velden vol, in wit ook heel mooi.
  Hier al een paar uur wat regen, de natuur schreeuwt erom en voor de tuin ook goed.
  Veel vogels in de tuin in mooi, maar wat ze achterlaten minder, maar spoelt nu mooi allemaal schoon 😉
  Het waterpijl van de vijver mag ook wel omhoog.. nu maar hopen dat het geen 4 weken regent.

  Like

 5. Een treffende serie. De serie mooie scherpte/diepte. Foto 2 vind ik het mooist, zonder verder commentaar. 🙂

  Hadden we vanmiddag eindelijk een beetje regen, regen waar de natuur zo om schreeuwt, wat denk je, had ik een leenauto mee waarvan de ruitenwissers het niet deden. Nu hoop ik voor je dat eindelijk de beloofde temperatuursverhoging eraan komt.

  Like

 6. De lente gaat echt beginnen hoor Jan. Hier geldt overdaad schaadt niet 😀
  Wat een fantastische serie. Goed met scherpte/diepte gespeeld. TOP

  Like

 7. Het is hier gewoon een groot feest Jan.
  FANTASTISCH!! zit hier steeds te scrollen en te genieten!
  Het begint met 1 en er komen steeds meer.
  Mooiiiiiiiiiiiii………….

  Like

Reacties zijn gesloten.