26 gedachten over “Raad ‘ns wie …

 1. Ik weet dat ze als compensatie voor de verbreding en verlegging van de N381 het Weinterper Skar hebben uitgebreid en dat daar allerlei exotica groeit en bloeit, maar zo te zien heb je er nu ook al een krokodil gespot?… Dan wordt het Weinterper Skar nog concurrentie voor het zojuist gerealiseerde http://www.wildlands.nl in Emmen, zullen ze niet leuk vinden… 🙂

 2. Genoten van de muziek… Dit plaatje beluisterde mijn oudste broer vaak… En ik dus ook. Heerlijk om terug te horen. Er was nog een ander liedje van the Guess Who waar ik dol op was, maar ik weet niet meer welk…
  Ik vermoed dat de zanger niet de ogen van deze pad voor ogen had bij het componeren. Desondanks een knappe foto!

 3. wauw Jan, wat een ontzettende gave foto, ja een pad denk ik, die amberkleurige ogen….. dat moet haast wel 🙂
  FANTASTISCH jongen, maakt mijn héle dag goed,
  OT hóe voeg ik nieuwe mensen toe aan mijn feedly ? jij weet dat vast wel 🙂

 4. Het nummer zegt mij niet echt wat, waarschijnlijk voor mijn tijd. 😉
  Je gouden oog vind ik prachtig. Bijna de neiging om het beeldscherm te kussen. Je weet maar nooit wat eruit tevoorschijn komt. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.