In de wachtkamer (3)

In afwachting van de uitslag van de ct-scan van 3 weken geleden, mochten we vanmiddag weer even plaatsnemen in een wachtkamer in het ziekenhuis in Heerenveen. Het goede nieuws is dat we daar niet lang meer hoefden te wachten en dat de scan geen verontrustende zaken heeft opgeleverd …

170228-1415x

Het vervelende nieuws is echter dat de scan ook geen verklaring voor de aanhoudende pijn heeft opgeleverd. Nader onderzoek staat intussen voor volgende week in de agenda. Voorlopig zal het hier nog wel even rustig blijven, want alle bezigheden doen mij zo ongeveer evenveel pijn. Veel meer dan in luchtige kleding in mijn makkelijke stoel hangen kan ik momenteel eigenlijk niet doen. Maar ach, het is toch geen weer om er lekker op uit te trekken …   😉

22 gedachten over “In de wachtkamer (3)

 1. Een dubbele uitslag Jan.
  Sterkte met deze onzekerheid en hoop van ganse harte dat de pijn onder controle komt .
  Chronische pijn is verschrikkelijk. Daar kan ik over mee praten…. Ik hoop dat ze het vinden en kunnen behandelen .

  Like

 2. Het is toch een hele opluchting dat ze geen vervelende zaken hebben gezien op de scan. Hopen dat het volgende onderzoek meevalt en hopen dat ook de uitslag gunstig is. Ik wens je toe dat er snel een oplossing komt voor de voortdurende pijn. Chronische pijn beheerst je leven, het heeft je in de tang en van die tang moet je zo snel mogelijk verlost worden. Sterkte, Jan!

  Like

 3. Slecht gezegde is dat toch in jouw geval, wat niet weet wat niet deert. Niets zo vervelend bij pijn als je de oorzaak niet vindt.
  Het weer is pet .. daar hoef je niet om te rouwen maar dat is slechts een schrale troost. Sterkte bij de vervolgonderzoeken. Hopelijk wordt het geen eindeloze zaak.

  Like

 4. We hadden geluk met de beide optochten. maar voor de rest is het ook hier waterig.. Jammer dat ze geen oorzaak bij je gevonden hebben, dat schiet niet echt op…

  Like

 5. Goed nieuws Jan…nou ja goed??…de scan gaf goed nieuws en nu maar weer op naar het volgende onderzoek. Ik wens je veel sterkte met de volg onderzoeken…en ja…buiten is het nu kil en koud…dus je geeft niets toe. Groetjes Leo.

  Like

 6. Je weet niets maar ik ben in elk geval blij voor je dat die scan geen nieuwe narigheid aan het licht heeft gebracht. Dus nu maar weer verder zoeken naar een oorzaak van de klachten. Sterkte Jan, met die nare pijn, hopelijk komt er toch weer een keer positiever nieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.