Een simpele remedie

Al enige tijd doet zich bij het plaatsen van een reactie op mijn weblog een technisch probleempje voor. Het komt nogal eens voor dat een reactie na het publiceren niet meteen in beeld verschijnt. Het gaat daarbij om een hele kleine technische hickup, waarbij het niet nodig is om de reactie meteen nogmaals te tikken …

Zoals bij het Woudagemaal regelmatig wat olie in de machinerie wordt gegoten om de zaak draaiende te houden, zo is het hier in 9 van de 10 gevallen voldoende om even op F5 te drukken om je reactie in beeld te laten verschijnen …

Dus … verschijnt je reactie niet meteen in beeld na het publiceren …, even op F5 drukken. 🙂

Prettig weekend!

36 gedachten over “Een simpele remedie

 1. Ik heb ook geen idee heb meerdere blogs waar ik gewoon kan liken, en soms gaat het bij jou ook goed
  meestal als ik ga regeren start ik al Google Chrome op, dan heb ik geen enkel probleem.

  Bedankt voor de Woudagemaal tip, maar dit is net wat te ver weg voor mij Jan (2 u. 10 min. (223 km) enkele reis

  Geliked door 1 persoon

 2. even over de like, als ik dit in Safari doe werkt dat ook niet en allen op jou site Jan
  voor bloggen, liken en reacties gebruik ik nu Google Chrome en daar heb ik het probleem niet
  ook reageren op blogs gemaakt met Google blogs kan ik met safari niet reageren, ben dan niet ingelogd?

  Mooie foto’s van dit stoom gemaal, ben daar geweest,
  maar helaas te laat om nog een rondleiding te doen dus alleen de buiten kant gezien

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, raar … ik snap er geen sikkepit van waar dat aan kan liggen, Bram. Het lijkt erop dat het op de één of andere manier met het inloggen te maken heeft, maar het rare is dat opnieuw inloggen ook niet altijd helpt om het probleem op te lossen.

   Ik weet niet of je in de gelegenheid bent, maar het Woudagemaal staat op 15, 16 en 17 oktober weer onder stoom!
   Via de site kun je evt. tickets bestellen: https://www.woudagemaal.nl/

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb ook geen idee heb meerdere blogs waar ik gewoon kan liken, en soms gaat het bij jou ook goed
    meestal als ik ga regeren start ik al Google Chrome op, dan heb ik geen enkel probleem.

    Bedankt voor de Woudagemaal tip, maar dit is net wat te ver weg voor mij Jan

    Geliked door 1 persoon

 3. Ik heb die vraag ook al eens gehad van reaguurders die hun reactie niet zagen verschijnen. Even de pagina verversen dus.

  Het Woudagemaal is het pareltje van Friesland. Ik heb het geluk gehad er ook eens te kunnen fotograferen terwijl het gemaal in bedrijf was. Drie weken geleden ben ik vanaf Urk naar Lemmer gesjeest met de snelle bike en heb er nog een kijkje genomen maar ben niet binnen geweest.

  Je foto laat me weer even van de sfeer proeven in het gemaal. Prachtig

  Geliked door 1 persoon

 4. Daar kan ik je helaas geen goed antwoord op geven. Het overkomt mij (via de ios-app) af en toe ook op sommige weblogs. Het lijkt erop dat er dan ergens iets misgegaan is met het inloggen of zo. Meer kan ik er niet over zeggen.
  Dank voor je reactie en je ‘like’ denk ik er eerst wel bij. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.