Een oeroude knotwilg

Ik sluit deze serie over Zwartewatersklooster af met een paar foto’s van een oeroude knotwilg, die tegenover de eerste boerderij uit 1860 staat. Er staat een foeilelijke transformatorkast naast om te laten zien hoe oud en nieuw elkaar ontmoeten in het pittoreske Zwartewatersklooster …

30 gedachten over “Een oeroude knotwilg

 1. Knotwilg ziet goed uit. Bij ons is dit ook zo. Niet zo ver verdaan bij ons. Ik vind altijd heerlijk te wandelen. Maar ik tob met mijn knie. Ik ga gewoon doen. Wat heb jij schitterend mooie gebied foto’s gemaakt. Het is zonnig. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig! Je snapt soms niet hoe ze overeind blijven, al zal dat met deze nog wel meevallen. Hier staan er die zo op het zicht door een stuk schors overeind worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vond het contrast te mooi om niets mee te doen.
   Het is onmogelijk om precies vast te stelen wat er met deze boom is gebeurd. Wilgen hout is vrij zacht, dat maakt dat bomen er snel uitgehold en verwrongen uitzien, denk ik.

   Like

Reacties zijn gesloten.