Op de vlakte

Gisteren ben ik weer eens een dagje met Johan op pad geweest. Onder het genot van koffie en gevulde koek besloten we na rijp beraad eens een kijkje bij het Wad te nemen. In de buurt van Paesens en Moddergat heb ik de auto even in de berm gezet, zodat we even een paar plaatjes konden schieten van het kale akkerland …

101012-1245x

Zon, wind en wolken zorgden samen voor een fraai lichtspel op het land …

101012-1246x

Aan het eind van de akker is de oude zeedijk te zien …

101012-1250x

Door een coupure in de oude dijk is verderop de nieuwere deltadijk te zien …

101012-1248x

16 gedachten over “Op de vlakte

 1. Jij met verschillend licht helemaal op de vlakte, ik vandaag met zulke lichtomstandigheden in de bergen. Wat een tegenstrijdigheid!
  Wel mooi om te zien nu op de foto’s. 🙂 Toch ben ik blij met mijn omgeving.

  Like

 2. Mooi !!!
  Is echt genieten dit soort foto’s, ik houd wel van die vlaktes met ’n mooie lucht.
  Mooi lijnenspel en idd prachtig met het licht.
  Ik ga voor foto twee.
  Was er goed toeven denk ik. Lekker uitje.
  Groeten.

  Like

 3. Jullie troffen redelijk weer gisteren. Uit ervaring in het noord-Groningse weet ik dat het op de kale vlakte ook heel koud kan zijn. Je ziet de wind niet op de foto’s maar ik kan hem bijna voelen.

  Like

Reacties zijn gesloten.