Bij de Heerenzijl brug

Vanmiddag heb ik nog even een rondje gereden, maar van een fotokuier is niets terechtgekomen. Met een maximumtemperatuur net boven de 14 ºC was het akelig koud voor eind augustus. En dan had ik ook nog eens de pech dat ik weer eens van de ene bui naar de andere reed. De foto’s die ik onderweg heb gemaakt zijn het tonen niet echt waard, daarom laat ik nog even een paar foto’s van zaterdagmiddag zien …

110827-1508x

Tussen Joure en Terherne zag ik bij de Heerenzijl brug de donkere wolken die ik eerder in de buurt van Akmarijp had gefotografeerd over het Sneekermeer drijven …

110827-1502x

“De Zilt” zette met gestreken zeilen koers naar de brug …

110827-1506x

De brug ging keurig op tijd omhoog, zodat de zeilboot z’n weg naar de Terkaplesterpoelen kon vervolgen …

110827-1507x

15 gedachten over “Bij de Heerenzijl brug

 1. Mooie foto’s, de lucht is prachtig, de temperatuur zal wat minder zijn geweest.
  Net is hier de zon ook door gekomen, dus eens even de tuin in 😉
  Ziet er gezelijk al gezelliger uit.
  Groeten

  Like

 2. Prachtig schouwspel, die stoere wolken boven dat duistere water. Als landrot in hart en nieren ben ik wel blij dat ik niet in dat bootje zit, het water is vanaf de wal net zo mooi vind ik.

  Like

 3. Wat een heerlijke foto’s en ze waren net op tijd voor de brug. Wij zeilden meestal in de Zeeuwse wateren dus bruggen brengen herinneringen. Fijne dag verder.

  Like

 4. De wokenpartij op de eerste foto is indrukwekkend mooi vastgelegd.
  De derde foto geeft de sfeer heel goed weer.
  Jammer dat het zo koud was en dat daardoor je een kuier niet werd gegund.
  Mooie brug trouwens, ziet er heel nieuw uit of heel goed onderhouden, dat wil ik toch wel even kwijt als brugwachtersdochter. 😉

  Like

 5. These are great pictures! The sky is always at the most interesting when the clouds are like this. In Oslo it has been raining all day. It was raining som heavily that there was a flood in the subway! They had to stop the subway for severeal hours! I believe that is the first time in Oslo!
  Nice evening to you! 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.