24 gedachten over “Prinsjesdag 2011

 1. Ha jan. Ik heb niks meegekregen van de troonrede maar heb er hier vanavond wel iets van gehoord. Allemaal bezuinigen Gelukkig moesten wij vroeger met niks rondkomen dus we gaan weer net zo creatief aan de gang.Het zal even wennen zijn.

  Like

 2. Ik heb er vandaag nog niets van gehoord. Van 10 toto 19 uur met hout gesleept.
  Als ik bij jou zo lees, dan weet ik niet of ik dat nog moet doen voor het slapengaan.
  Je beide foto’s zijn prachtig. De vlieg is extra mooi met deze ondergrond c.q. achtergrond.

  Like

 3. Schitterende foto van die vlieg, mijn komplimenten !!!

  Erg zuur ……….. Komt een mevrouw in een gouden koets aanrijden en verteld me dat ik fors moet inleveren……..en vervolgens vertrekt ze weer in haar gouden koets 😦 Ik wens jou en mezelf veel sterkte Jan

  Like

 4. Jan ik heb niet naar prinsjesdag gekeken.
  Dat gouden koets gebeuren zie ik straks wel in het journaal en de rest ….daar knappen we niet van op.
  Dan kun je beter naar deze foto`s kijken…daar heb je tenminste wat aan. ( knipoog)

  Like

 5. Ik weet het Jan, als moeder van twee bizjondere kinderen. Alle tegemoetkomingen in kosten zijn opgelost als sneeuw voor de zon. Geen PGB, geen rugzakje meer vanaf volgend jaar… Gelukkig ben ik creatief, maar wat een drama voor veel mensen!

  Like

 6. Over Prinsjesdag lees ik straks wel in de krant. Ik heb er niets van meegekregen, want ik had het te druk met persoonlijke afspraken ter verbetering van de lichamelijke toestand. Of dat nog vergoed blijft worden, is de vraag. Ik zie het wel wat somber in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.