Ganzen bij zonsondergang

Voor het eerst in meer dan een week tijd werden we hier vanmorgen niet wakker in een kleine, grijze wereld. Niet dat het meteen ook zonnig is, integendeel: het is zwaar bewolkt, maar we hebben in elk geval weer wat meer zicht. De laatste zonnige momenten deden zich vorige week zaterdagmiddag voor …

111119-1610x

Het plan was om die middag ergens wat te gaan fotograferen met de oudste kleinzoon, die het weekend bij ons logeerde. Tijmen was echter wat hangerig en verkouden, hij bleef liever lekker binnen bij beppe …

111119-1611x

Hopend op een mooie zonsondergang ben ik er aan het eind van de middag maar even alleen op uit getrokken. Zonder echt een doel voor ogen te hebben, heb ik wat rondgereden in de omgeving van De Deelen …

111119-1619x

Op een bepaald moment kwam ik terecht op een plekje waar ik zowel in de lucht als op het water wat ganzen kon fotograferen in kleurrijker omstandigheden dan de afgelopen tijd gebruikelijk was …

111119-1616x

Daarna heb ik mij op drie verschillende plaatsen gericht op de zonsondergang en het kleurenspektakel dat daarop volgde. Een aantal foto’s daarvan zullen de komende dagen nog wel volgen …

111119-1620x

22 gedachten over “Ganzen bij zonsondergang

 1. Fijn dat het wolkendek eindelijk wat opentrok.Mooie gansen foto’s Jan
  Ik ben pas thuis van een paar dagen zee.Heb 3 dagen zon gehad..niet te geloven ..bij mij thuis vertokken in dichte mist en aangekomen een stralende zon.Dus kilometers gewandeld en heel veel gefotografeerd maar dat is voor de volgende dagen

  Like

 2. Het is inderdaad kleurrijk!
  Dit lijkt op wat ik de afgelopen 2 weken heb gezien op Tenerife… Maarja. 😉 Dat was hier wel anders.
  Geen idee of het vandaag een beetje helder hier was?

  Like

Reacties zijn gesloten.