Even geen gefladder

Gisteravond waren we te gast op een 25-jarig huwelijksfeest. Daar had ik me de afgelopen dagen terdege op voorbereid door mijn benen tot rust te manen en even geen fotokuiertjes te maken. Als gevolg daarvan kon ik me aan het begin van de avond fris en fruitig in het feestgedruis storten. Ik voelde me zelfs zo fit, dat ik op enig moment spontaan besloot om ter herinnering aan het feest wat video-opnamen te maken voor de jubilarissen, de camera lag tenslotte toch in de auto …

120717-1356x

Maar ja, als ik daar dan eenmaal mee begin, dan is het hek natuurlijk weer van de dam. Het gevolg daarvan is dan weer dat ik me van pakweg 21:30 uur tot middernacht regelmatig in allerlei bochten heb gewrongen om wat afwisselende videoshots te kunnen maken. Voeg daarbij dat er in een volle en luidruchtige feestzaal enorm veel prikkels binnenkomen die allemaal verwerkt moeten worden, dan zal duidelijk zijn dat ik mijn portie wel weer even heb gehad …

120717-1358x

Vandaag en morgen even geen gefladder, fotokuiertjes zitten er even niet in en ook een volle blogronde laat ik even achterwege. Maar dat is het wel weer waard, want het was een enorm gezellige avond. En mijn activiteiten leveren voor het bruidspaar t.z.t. vast wel een half uurtje aan leuke herinneringen op.

Zo, en nu ga ik eens even lekker zitten wegdommelen bij een vast weer oersaaie tijdrit in de Tour de France.  🙂

21 gedachten over “Even geen gefladder

 1. Fijn dat je zo hebt genoten van het feest Jan.
  Logisch dat je deze jetlag even moet verwerken 😉

  morgen nog naar de finale van de Tour kijken

  hebben we dat gehad komt Londen weer in beeld.
  Knappe foto’s Jan

  Fijne zondag en doe rustig aan
  🙂

  Like

 2. Volop genoten gisteravond Jan, even alles vergeten en lekker bezig zijn tussen en onderdeel van het feestgedruis.
  In ieder geval kun je de komende dagen lekker nadommelen in een relaxstoel in de tuin. Dan is het gedwongen rust nemen nog niet eens zo’n ‘straf’.
  Fijn rustig en zonnig weekend.

  Like

 3. Het plezier heb je gisteravond gehad. Daar kun je dan de komende dagen op teren. De kuiertjes komen wel weer. En waarschijnlijk is het dan lekker weer als je er weer op uit kunt. Wij doen het tot die tijd ‘gewoon’ met de prachtige vlinders! Hopelijk kunnen je benen je snel weer dragen.

  Like

 4. Goed idee om de camera mee te nemen, hoewel de camera thuis laten, dat fenomeen ken je eigenlijk niet.
  Jouw kennende weet ik dat er vast een prachtige bewegende herinnering zal overblijven! Het bruidspaar boft het maar weer met zo’n cameraman tussen de gasten. 🙂
  Fijn dat jullie allebei zo genoten hebben en dat je het dan een aantal dagen moet bezuren, dat zit er wel in.
  Zelfs onze gezonde benen waren vanochtend eventjes stijf. 😉
  Een hele vracht met foto’s van het feest trekken hier aan mijn neus voorbij, als ze me missen ben ík aan het fotobewerken.
  Een fijn weekend verder.

  Like

 5. Maar dit heb je toch lekker weer gehad Jan en een videofilm is natuurlijk een leuke herinnering. Goed idee. Nou weer even gas terugnemen. We krijgen beter weer dus als je even rust kan je van de week weer in het zonnetje kuieren
  Fijn weekend nog.

  Like

 6. DAg Jan

  ik zit met de laptop naar de tour te kijken en kom je berichtje tegen. Geniet van je rust en af en fijn dat je een mooie avond gehad hebt. Als het het waard is, dan moet je soms op andere dagen maar meer rust inlassen. Beter weer komt er aan, misschien kun je morgen genieten in je tuin in een lekkere stoel. Hier is het nu bewolkt en nog vrij fris.
  Mooie foto’s ook weer van vlinders. Hoe krijg je ze zo scherp!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.