Een motje op ’t raam

Een motje had heel slim een warm en droog plekje weten te vinden. Terwijl de schuifpui gedeeltelijk open stond, was ze – goed beschermd door het vaste raam – lekker op het glas van de deur gaan zitten …

130801-1157x

Met het oog op de naderende regen heb ik de schuifpui toch maar voorzichtig gesloten. Daarmee was het motje haar droge plekje wel kwijt, maar ze bleef lang genoeg zitten voor een korte fotosessie. Boven het bovenaanzicht, en onder het onderaanzicht. Dat is logisch, hè …

130801-1154x

18 gedachten over “Een motje op ’t raam

  1. Ontzettend mooie details heeft dat motje. Handig zo’n schuifpui … om ze van onder en van boven te fotograferen zonder dat het beestje er last van heeft. En geen schittering van glas op je foto’s, dat heb je goed gedaan.

    Like

  2. Een paar jaar geleden heb ik er hier in de tuin ook eentje gespot, hoewel we toen nog geen kamperfoelie hadden. Een heel bijzonder beestje, dat je geweldig hebt kunnen fotograferen!

    Like

Reacties zijn gesloten.