De zwarte ree rust

Behalve de grote zilverreiger kreeg ik woensdag ook de zwarte ree weer te zien. Daarbij had ik deze keer echt geluk. Ik kon welgeteld één niet al te scherpe foto van het bijzondere dier maken, daarna ging hij liggen …

Als ik ook maar iets later was geweest, dan had ik de ree helemaal niet gezien, want dit was het beeld van het stuk land, nadat het dier was gaan liggen. Niks te zien, zou je zeggen …

Omdat ik wist waar de ree ergens was gaan liggen, kon ik hem met behulp van de zoomlens terug vinden en ook nu was het geluk weer met me …

Vanwege de afstand zag het sierlijke dier kennelijk geen enkele bedreiging in me, zodat we elkaar rustig even konden bekijken. En zo stond ik dus even oog in oog met die prachtige zwarte ree …
23 gedachten over “De zwarte ree rust

  1. Gefeliciteerd met je ipad air Jan. Daar heb je vast heel veel plezier van. Mijn man kijkt er ook verlekkerd naar. Ik heb maar een gewone, haha. We waren in twee appelstores in Orlando en Miami en allebei steeds overvol. Ik geloof dat er ook wel 50 man personeel rond liep, sjonge wat een business. Ik had een camera connection kit nodig om mijn foto,s over te laden van cAmera naar ipad. Min eerste ging daar stuk. Zo makkelijk daar, je koop bij zo,n jonge verkoper en betaalt aan hem met je creditcard die hij zo door zijn iPhone heen haalt. Gemak dient de mens. Voor Apple producten geldt de crisis niet lijkt het wel. En we doen er allemaal aan mee.:)))))
    Mooi toch die zwarte ree. Wat een geluk dat je hem steeds weer tegenkomt.
    Fijne zondag nog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s