Overleg in alle vormen

Zo, het weekend zit er weer op en de nieuwe werkweek is weer aangebroken. Op de bouwplaats van de Peelrugtunnel betekent dat, dat de koppen weer regelmatig even bij elkaar worden gestoken om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden volgens plan worden uitgevoerd. Er is telefonisch overleg …

150320-1430x

Overleg in kleine kring op hetzelfde niveau …

150320-1445x

Aan de noordkant van de bouwplaats vindt overleg achter de tralies plaats …

150320-1446x

En zo af en toe komt er gebarentaal aan te pas om het overleg kracht bij te zetten …

150320-1448x

16 gedachten over “Overleg in alle vormen

  1. De foto’s mooi en humoristisch gelardeerd met tekst. Communicatie is onontbeerlijk. Toch als buitenstaander denk je vaak dat er meer overlegd wordt dan dat er gewerkt wordt. Jij schrijft dat het met de dag verandert dus zal het overleggen wel effectief zijn.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.