Altijd vriendelijk groeten

Altijd vriendelijk groeten, zo zijn we dat gewend op het Friese platteland …

160229-1250x

Zo ook bij de spoorbrug Grou over het Prinses Margrietkanaal …

160229-1248x

32 gedachten over “Altijd vriendelijk groeten

  1. Ja hear dêr sitte bêste minsken tusken. Ik ken der op syn minst twa. 🙂
    Om dat nu alleen voor vandaag te wensen, dacht ik nog. Maar ja zolang je dat iedere dag wenst dan komt het vanzelf goed.
    Jan en Aafje, goede feart hjoed!

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk, in mijn jeugd woonde ik ook op het platteland met iedereen kent iedereen, voordeel en nadeel. Maar in de stad? Ik ken alleen mijn twee buren en drie overburen en kennen is veel gezegd soms zie je ze de hele herfst, winter en lente niet…

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.