Drukte bij de zwaluwenwand

Eerst nog even terug naar de ‘moeilijke libel’ in het vorige logje. Dankzij reacties van Ed, Anna, René en Sandra is in de loop van gisteren en vandaag duidelijk geworden, dat het een viervlek is. Allen bedankt voor het meedenken …

Nadat we voor ons gevoel genoeg foto’s hadden gemaakt van de grote weerschijnvlinder en die viervlek, zetten we koers naar de vogelkijkhut bij de waterberging bij Wetering-Oost. Genietend van het uitzicht aten we daar een broodje …

Bij de zwaluwenwand die daar in het water staat was het een drukte van belang …

Oeverzwaluwen vlogen voortdurend af en aan om hun hongerige kroost te voeden …

Het tempo moest er in blijven, want om de haverklap keken de jonkies reikhalzend naar buiten …

Je vraagt je af hoe ’t lukt om botsingen te voorkomen zonder luchtverkeersleiding, maar het ging steeds goed …

23 gedachten over “Drukte bij de zwaluwenwand

  1. Prachtig zwaluw wand om in te zien te vliegen. Prachtig. Ik heb dit nooit gezien. Libel hebben prachtig vleugels. Zwaluwwand staat in de meer. Heel apart zo gemaakt. En vooral heel slim bedacht zo. Mooie foto’s.

  2. Ha Jan! Dank voor je reactie. Erg lief. Had inderdaad weer even flink wat tegenwind maar vloog er vandaag weer voor het eerst op uit. Ik voelde me zo een beetje als jouw oeverzwaluwen op deze foto’s. He he heerlijk weer korenvelden te zien :D. Ik ga al jouw blogs nog rustig terugkijken en hoop dat jij tijdens je zomerstop lekker kunt uitrusten. Tot ziens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.