“Doet u mij maar een boer”

Tijdens een ritje naar de Jan Durkspolder zag ik het bord op de onderstaande foto staan. In schepijs had ik even geen zin en kaas hadden we thuis nog wel. Maar wat zou er gebeuren, wanneer ik me bij de deur meld en vervolgens wijzend naar het bord tegen de boerin zeg: “Dogge jo my mar in boer …”

33 gedachten over ““Doet u mij maar een boer”

  1. Prachtig! Tja, als je het verschil niet hoort, hebben sommigen nog weleens moeite met koppeltekens, t’tjes en d’tjes, hoofd- en kleine letters, ja of nee spaties tussen lange woorden e.d. (ook op plaatsnaamborden, richtingborden en straatnaambordjes). Hier ontbreken dus twee koppeltekens; eentje achter ‘Boeren’ en eentje vóór ‘kaas’. Waar staat ie Jan? Ik zou hem graag plaatsen bij de plaats in kwestie.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.