Aalscholver in volle vlucht

Vandaag ben ik weer eens een dagje op pad geweest met Johan. Nadat we samen zowel eind december als begin januari een koude en bewolkte fotosessie hadden gehad op en aan de Leijen, werd het vandaag een lekker zonnig dagje rond de haven van Lauwersoog …

110404-1429x

Het werd een dag met een breed scala aan onderwerpen. In de loop van de week zal ik er wel het een en ander van laten zien. Omdat een groot deel van de foto’s in feite niet seizoensgebonden is, zullen er ook heel wat opnamen het archief in gaan voor mindere tijden. Voor vandaag laat ik het bij een aalscholver, die ik in het voorbij gaan mooi in volle vlucht kon kieken …

110404-1430x

Het was een mooie, maar intensieve dag, daarom ga ik nu eerst de binnenkant van mijn oogleden eens een tijdje bekijken …   🙂

13 gedachten over “Aalscholver in volle vlucht

Reacties zijn gesloten.