Dat zul je nou altijd zien …(2)

Breekt er na bijna een half jaar eindelijk een week met mooi en stabiel weer aan …

Word ik snipverkouden … mijn neus loopt al een paar dagen een stuk sneller dan mijn benen …

080603-1111x

22 gedachten over “Dat zul je nou altijd zien …(2)

 1. Jeetje wat een pech ! Maar ik hoor het hier wel vaker, veel mensen klagen over neus- en keel problemen. Die plotse grote temperatuurschommelingen zullen er ook wel geen goed aan doen. Spoedig herstel Jan !

  Like

 2. Nou ga ik weer proberen on een reactie te geven want het wou al een paar keer niet. IK zei wordt gauw weer beter, lekker in het zonnetje zitten en uit wind.
  Riet

  Like

 3. Dat wisselvallige en grote temperatuur verschillen kan ik meestal ook niet zo goed tegen.
  Maar tot nu toe gaat het nog goed…
  Hopelijk ben je er snel weer vanaf, beterschap.

  Like

 4. En jij moest dit zielige insectje weer aansteken? 🙂 Sterkte Jan, we zijn hier al weken in de lappenmand door een hele hardnekkige verkoudheid. Hoesten!! Loopneus die de holtes uiteindelijk liet etteren… brrr…. Ik hoop voor jou dat je snel weer boven Jan bent… eh… of zoiets… 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.