Waggelend door het leven

Naarmate ik er langer mee door het leven ga, wordt steeds duidelijker dat MS zich echt niet laat verenigen met andere gezondheidskwaaltjes. Een fikse verkoudheid gepaard gaand met het gevoel van een kop vol watten is voor een verder gezond mens al niet fijn, maar bij mij komt het sinds vrijdag weer net even extra aan. Het zuigt vrijwel alle kracht weer uit mijn lijf, zodat ik me sinds zaterdag met enige moeite slechts met knikkende knieën waggelend door het leven kan bewegen …

110915-1439x

Een fotokuiertje zit er ook vandaag en morgen zeker nog niet in, maar dat heeft dan weer het voordeel, dat ik wat foto’s kwijt kan, die ik vorige week heb gemaakt in De Deelen

110915-1423x

Op een graslandje tussen de Hooivaartsweg en een paar petgaten liep een groepje ganzen waggelend te grazen. Eerst heb ik ze vanuit de auto een tijdje bekeken …

110915-1425x

Nadat ik de auto had verlaten, bleven ze rustig doorgaan met hun meest gangbare dagelijkse bezigheid: grazen, grazen en nog eens grazen …

110915-1429x

Toen ik ze na verloop van tijd stapje voor stapje heel voorzichtig wat al te dicht was genaderd, waggelde de hele groep naar de waterkant …

110915-1441x

Terwijl ze koers zetten naar het petgat aan de rechtkant, heb ik ze nog een tijdje nagekeken …

110915-1449x

26 gedachten over “Waggelend door het leven

 1. Ik hoop dat het nu wat beter met je gaat… inderdaad, een hoop mensen waren ziek of onderweg, voelde me ook enkele dag niet echt goed, maar het gaat nu wel weer. Je maakt mooie foto’s, Jan! Je gaat het kleine zo waarderen! Ik zeg altijd maar zo… het maakt niet uit wat je fotografeert, maar hoe je het fotografeert en dat hoeft echt niet heel erg ver weg te zijn. Ik beperk mij voorlopig ook tot mijn eigen omgeving om allerlei redenen. Er is genoeg te zien en te beleven dus…

  Like

 2. lees net pas wat je er boven had geschreven Jan, had ik natuurlijke eerst moeten lezen
  maar ik ben meer van de plaatjes dan de praatjes 🙂

  bij deze van Harte Beterschap, het weer is mooi dus dat zal wel helpen hoop ik voor je!

  Like

 3. Ik hoop maar dat je niet al te veel op een gans gaat lijken Jan. Je kiekjes zijn mooi maar die ganzen worden mij een beetje te verwend. Jou gun ik ’t wel maar waarom die ganzen niet lees je wel bij mij….

  Like

 4. De laatste kiek is prachtig,
  door die witte kontjes en het prachtige blauwe water.
  Als je een ziekte hebt komt zo’n verkoudheid dubbel zo hart aan,
  bouw maar eerst een goede weerstand op Jan, en geniet van dit zonnetje 😉
  Wens je veel sterkte toe.

  Dikke knuffel,
  Anneke

  Like

 5. Schommelende ganzen zijn leuk Jan maar dat jij ook een waggelende gang hebt is minder. Gelukkig werkt het weer deze week mee en wens je je snel beterschap.
  groetjes

  Like

 6. Het zijn van die gezellige schommelaars.
  Eigenlijk lijken ze een beetje op jou Jan.
  Vanwege die waggelende gang……..

  Maar ….begrijp ze niet verkeert want ze laten niet met zich sollen.

  heerlijke foto`s Jan.

  beterschap.

  Like

 7. Heel vervelend voor je dat het virus je zo te pakken heeft. Hopelijk verdwijnt het snel en krijgen je waggelbenen meer kracht. Sterkte!
  Je hebt je waggelende vriendjes er mooi op gezet!

  Like

 8. @ Oh ja, neutrino’s waren het. Ik vrees het ook Jan, dat gaan wij niet meer meemaken, dat tijdreizen… En als je er goed over na gaat denken zitten er veel onmogelijke haken en ogen aanvast. Maar het levert wel leuke discussie op hier aan de eettafel! Ik heb me gisteren weer een beetje in zitten lezen over worm holes, zwarte gaten en meer van die moeilijk te bevatten materie… Het blijft boeiend!

  Like

 9. Dat mooi ellendig Jan. Ik voel met je mee! Met zo’n lijf dat het toch al moeilijk heeft kosten die virussen je toch weer de kop….. Hou je rustig, lekker aan de vitamientjes en ziek het uit…. Enneh, kippensoep schijnt echt, wetenschappelijk bewezen, te helpen!

  Like

Reacties zijn gesloten.