Mistig rietland

Op deze grijze dinsdag laat ik het hier even bij een stemmig plaatje van een stukje rietland in de Weerribben. Wachtend op zonnig voorjaarsweer houd ik me vandaag namelijk op virtuele wijze in het rietland op, om de laatste opnamen voor de film “Werk in het Weerribbenriet” in te voegen …

110110-1423x

20 gedachten over “Mistig rietland

 1. Vandaag hier nog geen zonneke te zien misschien na de middag. Hoop voor morgen toch wel!
  Niet te hard werken aan die film hé Jan, hou het nog een beetje rustig.
  Prachtige mistige opname!

  Like

 2. Jan, ik heb hier een blog van een nederlandse in Noorwegen. Haar man is er op uit getrokken om het Noorderlicht te fotograferen en die foto’s zijn schitterend. Omdat jij ook graag foto’s had willen nemen dacht ik aan jou, MIsschien wil je een kijkje gaan nemen? Dit is de link : http://juliettevdvelpen.blogspot.com/
  Riet

  Like

  • Dank voor het linkje, Riet, dat zijn echt geweldige foto’s. Ik heb geprobeerd om er een reactie achter te laten, maar mijn WordPress ID werd niet gepakt, daar heb ik de laatste tijd wel vaker last van bij Blogspot.com.

   Like

 3. Ja jammer dat het vandaag weer grijs is buiten maar ze voorspellen toch weer mooi weer voor de komende dagen. Dit is ook een mooi plaatje Jan.

  Like

 4. Zo’n mistig rietland heeft toch ook wel wat Jan. Kan me voorstellen dat er vroeger ‘enge’ verhalen de ronde deden. Morgen weer een nieuwe kans voor de zon om zich te laten zien: duimen… 😉

  Like

 5. het valt tegen hè vandaag….eerlijk gezegd had ik me voorbereid op een prachtige dag.
  De zon heeft zich hier nog niet laten zien en de temperatuur valt ook vies tegen.

  Like

Reacties zijn gesloten.