Altijd wel wat …

Er is altijd wel wat te klagen …
Terwijl de bondscoach in het warme Charkov aan de vooravond van de eerste wedstrijd van Oranje op het EK klaagde over het gras … het is te lang, het is stroef en het is te droog … hangt het oranje er hier maar koud en waterig bij …

120609-1332x

20 gedachten over “Altijd wel wat …

 1. Haha mooi verwoord Jan. Het is een slappe handel geweest. Niet dat ik keek want ik heb niets met voetbal, maar na afloop heerlijk rustig in de straat en geen toeters tot in de nacht….

  Like

 2. O.T.

  Ben aan het frobelen met mijn canon powershot SX 10. die heb ik een paar jaar geleden gekocht als camera “er bij ” en eigenlijk nooit gebruikt dus verdiep ik me er nu maar eens in.
  het is geen Nikon D 300…..maar wie weet ga ik er toch wel leuke resultaten mee behalen.

  Like

  • Mijn vorige camera was de Powershot SX1 IS. Daar was ik lang tevreden over, maar de overstap naar de SX40 eerder dit jaar was toch wel een sprong voorwaarts, hij heeft m.n. veel minder ruis. Datzelfde verschil verwacht ik ook tussen SX10 en de SX40. Dit even ter info, doet er uw voordeel mee en succes ermee!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.