Stil verlangen

Men hoort het mij niet snel zeggen, maar ik ben nu zo langzamerhand wel klaar met het grijze weer en de nog steeds nasputterende winter. Ik ben hard toe aan wat zon en warmte om nieuwe energie op te doen …

130221-1247x

23 gedachten over “Stil verlangen

 1. Dat grijze weer…dat doet het hem….
  Zou de zon schijnen dan keken we er heel anders tegenaan.
  De nestkastjes worden al wel volop gecontroleerd dus…houd moed Jan.

  Heb je deze foto bewerkt of is het echt zo gefotografeerd?
  Hij is mooi Jan.

  Like

 2. Herkenbaar..hier ook geen energie. En word met de dag duffer grr.
  Inderdaad vandaag wat zon, word je al iets vrolijker van. Ondanks de kou.
  Moet me er ook echt toe dwingen om naar buiten te gaan.
  Nog maar even geduld hebben, mooie foto van de mus.
  Groetjes

  Like

 3. Ik kan me dat heel goed voorstellen. Ik ben een wintermens, maar niet van deze laatste winterweek. Dit noem ik geen winter, ook al is het koud. Dit is niets. Totaal niets. Ik kijk uit naar de zon, of het dan koud of warm is, maakt me niet zoveel uit.
  De foto van het musje in de zon is super!

  Like

 4. Dat verlangen deel ik van harte, en zo te lezen nog velen … Met die wind erbij is het echt bar koud. Op mijn nieuwe werk moeten we buiten roken, brrr, het blijft bij drie trekjes want veeeel te koud.
  Een leuke foto. Zo’n momentje in deze compositie MOET je wel meepakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.