Paddenzetel

Na een weekje bloggen over paddenstoelen, ben ik er intussen eerst ook wel weer even klaar mee. In ’t Oude Bosch bij Bakkeveen vond ik eerder deze week een aardig object om deze serie mee af te ronden …

Ik zal hem even van de andere kant laten zien, zodat duidelijk is dat het hier niet gaat om een ordinaire paddenstoel, maar om een heuse paddenzetel, misschien verdient het zelfs wel de naam paddentroon …

23 gedachten over “Paddenzetel

  1. ‘k Ben niet zo’n paddestoelkenner als ze niet rood zijn. Deze ken ik toevallig wel, het is de Dennevoetzwam. Soms druipen ze van de hars. Volgend jaar, ik weet …… het is nog ver weg, kun je een vergelijkbare paddestoel op dezelfde stam verwachten. Misschien is het dan nog wel een grotere zetel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s