Marsicht in duplo

Moe, maar voldaan kwam ik vanmiddag na afloop van een ruim vier uur durende rondrit thuis. Het windstille weer lokte me tijdens die rit regelmatig naar de waterkant, waar mooie strakke weerspiegelingen veelal een lust voor het oog waren. Tussen Grou en Akkrum heb ik de auto even in de berm gezet om een paar foto’s te maken van de boerderij ‘Marsicht’ op de oever van de Bokkumer Mar …

’s Zomers valt het niet mee om een mooie foto van deze boerderij te maken, omdat hij dan wordt omringd door caravans en boten van kampeerders die de minicamping ‘Marsicht’ dan bevolken. Als er op een mooie winterdag voldoende draagkrachtig ijs ligt, is het hier ook goed toeven, want dan stelt de boerin voor de boerderij een koek-en-zopie tent op …
23 gedachten over “Marsicht in duplo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.