Tête-a-tête

Sinds het voorjaar van 2007 is ons tuintje niet meer zó vroeg zó kleurrijk geweest …

140311-1653x

De tête-a-tête narcissen leggen momenteel een fraaie gele glans over ons normaal zo groene tuintje …

140313-1600x

20 gedachten over “Tête-a-tête

  1. Jan, sinds een paar dagen zie ik geen foto’s meer op jouw blog en geeft mijn virusscanner de melding van blokkering kwaadaardig website. Nou kan ik mijn virusscanner natuurlijk een schop geven, maar vreemder is dat het vooralsnog enkel op jouw blog gebeurd en nergens anders op WordPress. Dus geen idee of IK daar wat mee moet, of JIJ ergens actie moet ondernemen. Je krijgt wel gewoon reacties van andere bloggers zie ik, dus het lijkt er dan op dat ik de enige ben… Maar misschien heb je meer meldingen gekregen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.