Een roze wolkje

Vooraf even dit: sommige bezoekers kregen gisteren kruisjes in plaats van foto’s te zien op dit weblog. Dat kan natuurlijk geenszins de bedoeling zijn, maar ik heb hier geen verklaring voor, want ik publiceer de foto’s nog steeds op dezelfde manier. Het enige wat ik kan bedenken is dat het misschien te maken heeft met een wat al te strakke afstelling van een virusscanner. We moeten het maar even in de gaten houden …

Dan nu over tot de orde van de dag. Behalve dat er al enige tijd een gele glans over ons tuintje ligt, hangt er sinds een paar weken achter in de tuin een lichtroze wolkje …

Net als veel andere bloemen, planten en struiken is ook onze prunus veel eerder dan te doen gebruikelijk tot bloei gekomen. Deze foto’s van de fijne bloemetjes tegen de strakblauwe hemel heb ik woensdag 12 maart gemaakt …

En nu maar hopen, dat de nachtvorsten die voor de komende nachten in de planning staan niet teveel schade aanrichten aan de bloesem van de fruittelers …

Hoe dan ook, een gezellige zondag verder!

21 gedachten over “Een roze wolkje

  1. Het is voor de fruittelers inderdaad niet te hopen dat de bloesem kapot gaat door de nachtvorst. Maar voor iedereen niet. Het zou zonde zijn als al die voorjaarsbloemen in een keer weggevaagd worden. Moet er niet aan denken. Want het is echt genieten momenteel. Zeker met de blauwe lucht erbij.

    Like

  2. Wederom mooie foto’s Jan, vooral tegen die strak blauwe lucht. En wat betreft de kruisjes… de pagina vernieuwen [F5] is inderdaad een oplossing. Het probleem ontstaat vaak echter in het “cache geheugen” van de browser. Dus iemand die hier vaker last van heeft kan het beste het “cache geheugen” van zijn browser wissen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.