Zomers dipje

Voorlopig lijkt er nog geen eind te komen aan het hoog zomerse weer. En zo lang de warmte aanhoudt, zal ook mijn zomerse dipje wel voortduren, want de hoge temperaturen blijven regelmatig het laatste beetje kracht en energie uit mijn lijf zuigen. Kortom: ik blijf eerst de koelte en de rust nog maar even opzoeken. De zomerprogrammering blijft hier derhalve tot nader order nog van kracht …

Vanuit mijn hangmat wens ik jullie veel zonnige zomerpret!

25 gedachten over “Zomers dipje

  1. Jij hebt buiten je rust in je hangmat. Blijf daar maar zo lang liggen als nodig is.
    Ikzelf zit veel binnen onder de ventilator, omdat het me buiten te warm is. Het enige dat ik doe is heel kleine eindjes fietsen.

    Like

  2. Rust maar lekker uit in je hangmat.Voor mij is het ook te warm,kan er echt niet tegen.Gelukkig heb ik enkele jaren geleden een airconditioning in de slaapkamer laten installeren of ik zou er aan ten onder gaan want 1 nachtje niet slapen kan misschien nog maar een week aan een stuk?????

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s