Buizerd op een hek

In de Jan Durkspolder heb ik de laatste tijd weinig interessants voor de camera gehad, maar onlangs trof ik er een fraaie buizerd aan, die net lang genoeg wilde poseren om twee foto’s van hem te kunnen maken …

140814-1244x

Ik zag hem op het hek zitten, toen ik aan het eind van het doodlopende weggetje bij de gaswinlocatie de auto wilde draaien. De buizerd trok zich van mijn aanwezigheid weinig aan, maar vlak nadat hij blijkbaar iets hoorde in de bosschage achter zich, vloog hij helaas weg …

140814-1245x

22 gedachten over “Buizerd op een hek

 1. Prachtig, goed gelukt. Naast je goede kwaliteiten moet je soms ook een beetje geluk hebben.
  Dat die beesten op zo’n scheef klein paaltje kunnen blijven zitten.

  Like

 2. wat een mazzel Jan, dat deze even zo mooi voor je wilde poseren
  bij mij vliegen ze altijd net weg als ik bijna heb scherp gesteld, maar meestal al daarvoor
  mooie foto’s van deze prachtige vogel

  Like

Reacties zijn gesloten.