Zonsondergang bij Aldeboarn

Nu ik ben overgeschakeld op de eindejaarsmodus, heb ik eerst de herfstbladeren die mijn header de laatste weken sierden maar eens opgeruimd. De nieuwe header toont de ondergaande zon achter de scheve kerktoren van Aldeboarn, zoals ik die in december 2013 heb gefotografeerd. De header is een uitsnede van de onderstaande foto …
17 gedachten over “Zonsondergang bij Aldeboarn

  1. Ik kan niet kiezen, ik vind ze allebei prachtig. Was dit een min of meer toevalstreffer Jan of heb je net zolang ter plekke gewacht tot de zon precies achter de kerktoren stond? Trouwens op zich al best bijzonder zo´n scheve kerktoren. Zoveel zijn er daar niet van in ons land. Een andere bekende is die van Acquoy, gem. Geldermalsen. Extra bijzonder is dat op het kerkhof aldaar een mevrouw Pisa begraven ligt 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.