Vogelbescherming Nederland ‘Toekomst’

Een week of drie nadat ik de video “Spreeuwenzwerm bij zonsondergang” online had gezet, kreeg ik een mailtje van Tom Sijmons van Visual Noise. Een deel van het mailtje luidde als volgt:


“Beste Jan,

Op Youtube zagen we jouw prachtige beelden van zwermen spreeuwen. In opdracht van Vogelbescherming Nederland zijn wij bezig met het maken van een film, waarbij wij nog op zoek zijn naar dergelijke beelden. Wij zijn op zoek naar een of twee shots (totaal lengte scene spreeuwen is ongeveer 5-10 sec) en vinden een aantal fragmenten uit jouw opname zeer geschikt. Ben je genegen om ca. 5-10 seconden materiaal beschikbaar te stellen voor gebruik in een film voor de Vogelbescherming? Wij denken dat het een mooi document gaat worden …”


Vrijdag kreeg ik het eindresultaat te zien, en het is inderdaad een mooi document geworden, dat begint met een paar van mijn shots van de spreeuwenzwerm bij de Bokkumer Mar …


Vogelbescherming Nederland ’Toekomst’ from Visual Noise on Vimeo.


33 gedachten over “Vogelbescherming Nederland ‘Toekomst’

  1. Fantastisch Jan . gefeliciteerd. het is een prachtig mooi filmpje geworden !

    Ga even kijken hoe ik um op face book gedeeld krijg.
    Weet zeker dat er mensen bij zijn die niet van genieten.

    Geliked door 2 people

  2. Als je bedenkt hoeveel tienduizenden mensen bezig zijn met fotografie en filmen, dan is het wel een hele eer als je gevraagd wordt voor gebruik van iets wat jij gemaakt hebt. Gefeliciteerd, en het resultaat is een prachtige promotie voor Vogelbescherming. Jouw fragment is trouwens erg mooi in dit filmpje.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.